Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.12.16 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.12.16
Публикувано 2016-12-20 11:11:31 от Темпо

БЕЗПЛАТНО Общинското предприятие “СИП-ТИЦ” съобщи, че във връзка с Коледните и Новогодишни празници на 24 и 25 декември 2016 г. и на 1 януари 2017 г. Радонова баня в Чепино и Кална баня ще работят безплатно. На изброените дати безплатно ще се ползва и Синята зона във Велинград.


ДАНЪЧНИ НАП-Пловдив предприема засилени проверки на всички търговски обекти в зимните курорти на територията на дирекцията. На 12 декември е проведена среща на представители на НАП и членове на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград. От НАП са информирали, че ще се проверяват всички обекти и ще се налагат санкции на нарушителите. През зимните месеци НАП ще извършва както дистанционно наблюдение на дейността, така и чрез постоянно присъствие на терен на данъчни инспектори.

КОРУПЦИЯ Областният съвет по превенция и противодействие на корупцията отчете дейността си за 2016 г. На определения горещ телефон 089 704 81 62 за подаване на сигнали за корупция в Областна администрация - Пазарджик са постъпили само два сигнала, за които са извършени проверки и е образувано административно производство. Единият сигнал е за поставяне на каравани в близост до язовир Широка поляна, а вторият е за бездействия на служител от Държавно горско стопанство във връзка с добив и транспорт на дървесина от частна гора. През последните 6 месеца на годината сигнали за корупция по законоустановения ред не са постъпвали.

ДАНЪЦИ Община Сърница публикува за публично обсъждане Наредба за местните данъци и такси и план-сметка за битовите отпадъци през 2017 г. Обсъждането ще се проведе на 21 декември 2016 г., а от догодина Сърница ще депонира битови отпадъци на сметището в Барутин.

ЧЕРНОВРЪХ На 13 декември в Държавен вестник е обнародвано решението за подробен устройствен план на улична регулация, детски площадки и паркинг в курортната местност “Черновръх” (Кара тепе). Гражданите имат 30-дневен срок за подаване на писмени възражения до Общинска администрация.

ПИРАТКИ Кметът на Ракитово Костадин Холянов издаде заповед за осигуряване на обществения ред в празничните дни. Със заповедта се регламентира ред за продажба на фойерверки, питратки, бомбички и други пиротехнически изделия. Глобите за нарушителите - продавачи и купувачи, са от 100 до 500 лева.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай