Велинград - online - Плувната гордост на ОУ “Христо Ботев” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Плувната гордост на ОУ “Христо Ботев”
Публикувано 2017-01-03 11:41:02 от Темпо

Гордост наша! С10 медала и 3 купи се завърнаха от Националния ученически шампионат по плуване зона Смолян учениците от ОУ “Христо Ботев” Велинград с учител Таня Тренова. За втора поредна година бяха единствените представители на Област Пазарджик и отново попълниха колекцията на училището с медалите и купите, които донесоха.

В състезанието взеха участие 6 деца в две възрастови групи (2-4 клас и 5-7 клас): Андреа Шаламанова от 7 б клас спечели 2 златни медала в дисциплините 50 метра кроул (измежду 13 момичета) и 50 метра гръб (конкуренцията беше между 6 момичета).
Петър Водев от 7 а клас спечели златото в най-масовата дисциплина при момчетата - 50 метра кроул (между 13 плувци, а в най-трудната - 25 м бътерфлай, след много оспорвана борба, грабна сребърния медал.
Дарина Гълева от 7 б клас завърши на второ място в дисциплината 25 м бътерфлай.
Ивайла Каранейчева от 5 б клас завоюва бронзов медал на 25 м бътерфлай.
Мирослав Бозев от 5 а клас спечели сребърен медал в дисциплината 50 м гръб, като се състезава с 10 момчета от 7-ми клас.
Участие взе и Ивана Кривулева от 7 а клас в дисциплините 50 м бруст и кроул, като се класира на 4-то място от общо 6 момичета в дисциплината 50 м бруст.
Най-малкият представител на училището ни бе Николай Филипов от 4 б клас, който се представи достойно в дисциплините 50 м.кроул и 25 м.бътерфлай.
Отборът взе участие и в щафета 4 по 25 м кроул, като безапелационно грабна златната купа, измежду 5 отбора. В отборното класиране, отборът на момичетата се класира на почетно второ място, а отборът на момичетата грабна бронзовата купа. Купите и медалите бяха връчени лично от заместник-областния управител на Смолян Андриян Петров.
Ръководният екип на ОУ “Христо Ботев” изказа своите лични благодарности на тържествено връчване на грамоти и награди за участниците, както към тях, така и към техните родители, треньорите Велко Kлешков и Йорданка Пенина от ПК “Белмекен” и Моника Трифонова и на г-жа Тренова.
ОУ “Христо Ботев”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води