Велинград - online - Празничен финал на 2016 г. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Празничен финал на 2016 г.
Публикувано 2017-01-03 12:06:48 от Темпо

В последните празничните дни на 2016 г. на читалищните сцени във Велинград продължиха концертните изяви. На 20 януари - Игнажден, от сцената на НЧ “Отец Паисий-1893” празничен концерт изнесоха възпитаниците на музикална школа “Звънче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви.

В НЧ “Васил Левски-1904” празниците започнаха с Коледна дискотека за всички участници в Представителния детско-юношески фолклорен ансамбъл “Здравче-венче”. На 22 декември самодейците от каменското читалище изнесоха благотворителен Коледен концерт. Сред читалищните инициативи беше и традиционният конкурс за коледна картичка на тема “Коледно вълшебство” с участието на ученици от първи до четвърти клас. Картичките бяха оценени от художника Заварин Веселинов. Първо място спечели Росица Томова от ОУ ”Г. Бенковски”, второ Ангел Велев от същото училище и трето Александра Попова от СУ “Св.св. Кирил и Методий”. Поощрителни награди получиха Елица Зафирова, Мирела Гончева и Богдан Гончев от ОУ “Хр. Ботев”.
На 23 декември в НЧ “Св.св. Кирил и Методий-1905” в Чепино бе изнесен тържествен концерт, посветен на Рождественските и Новогодишните празници с участието на всички състави и групи към Представителния фолклорен ансамбъл за народни песни и танци “Чепино”, както и забавни скечове на малките артисти от театралната школа към читалището. На концерта присъстваше и кметът Костадин Коев, който отправи пожелания за предстоящите празници.
На 30 декември празничен финал на 2016 г. постави юбилейният концерт, посветен на 10 години от създаването на вокална група “Караоке”, за който ще разкажем в следващия брой на вестника.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води