Велинград - online - Заради блясъка в очите и вярата в добрите хора! 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Заради блясъка в очите и вярата в добрите хора!
Публикувано 2017-01-03 12:16:19 от Темпо

Здравейте, хора с добри сърца! Изминаха няколко дни от кампанията “Бъди човек” и чак сега се чувствам емоционално стабилна, за да Ви благодаря за предколедното чудо, което заедно успяхме да сътворим! Искрено пожелавам на Вас и на Вашите семейства да бъдете здрави и да си останете с такива големи сърца, жадни за добро! Знам, че има още много неща, които да се направят за тези хора, но заедно можем всичко и вярвам, че и занапред ще им подаваме ръка и ще бъдем до тях!

Благодарение на всички Вас, те имат отново блясък в очите и вяра в съществуването на добри хора! А това е най-ценната награда за всички ни! Коледа ще идва и ще отминава, но спомените, които им оставихме тази година, ще останат завинаги в сърцата им! Помогнахме на 83 души с хранителни продукти, а средствата за тях бяха предоставни от десетки доброволци и хора с желание да помогнат.
Знам, че ще продължаваме да вършим добрини - не само по празници, за да превърнем света в едно прекрасно място за живот! Ние сме промяната към по-добро, а ние вече направихме първата крачка към тази цел и Велинград не е същото място, което беше...
Поклон пред Вас и вашите щедри сърца!
Дълбоко вярвам, че това е начинът да се зарази човек завинаги с доброто! Само когато видиш нищетата и мизерията, в която хората живеят, можеш да разбереш смисъла на дарения хляб! Само когато видиш очи, пълни със сълзи , които ти благодарят искрено и те благославят, можеш да събереш сили и енергия и да поискаш да направиш живота им по-добър! Храната не може замести присъствието на близките, но все пак е нещо! Не знам дали разбираме какви щастливци сме, но се моля всеки един да го осъзнае без тежките уроци на живота!
Бъдете благословени, хора с големи сърца!
Знам, че светът е пълен с нуждаещи се! Хората постоянно ни казват, че не можем да помогнем на всички. Не знам кой е прав и кой е крив? Знам само, че съм прекалено луда и нищо не може да ме спре! Знам, че една птичка пролет не прави, но за Бога, аз колко хора заразих за тези две години... Затова ще заразяваме с добро! Ще правим добро! Не правиш ли добро, не очаквай никакъв добър живот! Бъдете доброто в света! Всеки Божи ден, не само по празници! Бъдете благословени!
Весела Апостолова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България