Велинград - online - Вокална група “Караоке” на 10 години: 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 02
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.10.18
· „Синята зона не ни е читава“
· Каменчани все по-гневни заради водата
· Ново обществено обсъждане ще решава бъдещето на Клептуза
· ПРЯКА РЕЧ: Спрете срамното решение за Клептуза
· Според министъра на земеделието няма нарушения в защитена местност “Клептуза”
· СЕСИЕН ОБЕКТИВ 27.09.18
· Жалба по лято и още нещо
· Не на тормоза и агресията в училище
· Туризмът има нужда от кадри, кадрите имат нужда от подкрепа
· Малки обяви: 02.10.18
· А родителите не дойдоха
· ПРЯКА РЕЧ: Неспазени ангажименти
· „Песента ни свързва“
· Когато водното спасяване е призвание
· На 6 октомври стартира планинският полумаратон Ремово-Блатца-Ракитово
· Обновен салон в Деня на спорта
· „Чепинец” не успя да победи у дома
Tuesday, September 25
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.09.18
· Нови идеи за Клептуза: парк с водни атракции и без търговия

Вокална група “Караоке” на 10 години:
Публикувано 2017-01-10 11:08:49 от Темпо

На 30 декември 2016 г. в читалище “Отец Паисий -1893” предновогодишшно бе отбелязан 10-годишният юбилей на вокална група “Караоке” под надслов “Музиката - нашият живот”. Групата е създадена през 2006 г. като част от извънкласните дейности на ОДК - без зала, без микрофонна и озвучителна техника, но с много любов, веселие и усмивки. През 2009 г. европейските програми дадоха възможност да се създадат условия и след защитен проект в МОН бе обзаведено студио, в което децата и до днес работят усилено почти всеки ден.
През изминалите години през обучение по музика минават над 150 деца. С гордост мога да кажа, че музиката е сложила отпечатък върху всеки един от тях и където и по света да се намират, тя е в сърцата им. Равносметката е 38 купи от национални и международни фестивали за групови изпълнения, 318 индивидуални медали и призови места от България и чужбина, редица награди на фирми, сдружения, организации и др.
Децата са участвали в цяла поредица благотворителни концерти за набиране на средства за болни деца с тежки диагнози, както и за възрастни хора, които се нуждаят от помощ. Щастливи сме, че сме помогнали на много хора да повярват в доброто. Кампанията ”Дари частица от своето сърце” е инициатива на децата от 7 години за събиране на дрехи, вещи и храна, които сме носили в домовете за деца, лишени от родителски грижи, ДЦДВХУ, Дом за стари хора ”Ела”, Клуб на инвалида ”Зорница”.
Светът знае за нас: песните ни са огласяли Беларус - Гомел (първо и второ място), Молдова - Кишинев (първо място), Австрия - Виена и Унгария - Будапеща (първо място в ЕАФФ), Белгия - Брюксел (изпълнение в Европарламента за националния празник на България), Турция - Силиври (първо място) и Саримсакли (първо място), Италия - Лидо ди Йезоло (първо и второ място). Познава ни цяла България с участието на национални и международни конкурси и фестивали и никога не сме се връщали без медали, независимо от броя на участниците. Свързва ни дълбоко приятелство с най-известните музикални школи в България и чужбина, с известните поп и рок изпълнители в България, близки контакти с Красимир Гюлмезов, Тони Димитрова, Етиен Леви, Мая Райкова, Дони, Магърдич Халваджиян, Люси Дяковска, Криско, Саня Амуртлиева, Дарина Йотова, Стивън Ачикор, Невена Пейкова и много други. Имахме възможност да се докоснем 7 месеца в “Х фактор” с истинския шоу бизнес и голямата сцена.
Заради тези успехи рожденият ни ден бе толкова прекрасен и концертът толкова красив. Наши гости бяха кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев, Цвета Спасова и Илияна Гешева от ОА, Катя Каферинова - общински съветник, Ани Василева - директор на СУ ”Св.св.Кирил и Методий”, Георги Кривулев - зам.-директор на ПГГС ”Христо Ботев”, Йорданка Пенина - треньор на плувен клуб “Белмекен”, Иван Пещерски - секретар на НЧ ”Св.св. Кирил и Методий-1905”, Иван Стоянов - секретар на НЧ ”Отец Паисий -1893” и много други наши приятели.
В концерта участваха и много групи, с които ни свързва дългогодишно приятелство: трио”Сюрприз” - Ирина Балабанова, Марина Чолакова, Ирина Байрактарова с прекрасните си руски изпълнения, КСТ”Импулс” с президент Петър Милчев, клуб “Естрада” към Младежки дом Пазарджик с ръководитерл Сийка Вълчева, “Арт войс център” Пловдив с ръководител Руми Иванова, квартет “Белканто”, създаден в “Х фактор”, Мария Пашова - една от първите възпитанички на групата, Ива Папаркова, Мариам Маврова - прекрасната звездичка на Велинград.
Време е да изредя моята гордост децата изпълнители в момента: “Трио Парадайс” - Сонай Юсеин, Иванка Средкова и Наташа Златева, Борко и Ани Ушеви, Лилия Радойчева, Мария Лекова, Теодора Райнова, Кристина Попова, новите надежди Гергана Семерджиева, Алис Коруджийска, Мария Мариновска, Надя Дечева.
Изпълненията бяхя много емоционални, красиви и се надяваме да сме подарили на нашата публика новогодишно настроение, заряд за добрина, красота във взаимоотношенията и удоволствието от хубавата преди всичко българска, но и световна музика. Препълнената зала и многото поздравления ни направиха щастливи.
Красотата на сцена е само това, което се вижда отпред, а там някъде в подготовката участват много хора и дарители, всеки е помогнал с нещо. Затова благодаря на първо място на Община Велинград в лицето на кмета д-р Коев, на Цвета Спасова и Илияна Гешева, на ОДК - Катя Мирчева за украсата на сцената, Васил Аврамов - управител на хотел “Камена”, Салих Кунгьов - управител на хотел ”Здравец”, Васка Милушева - управител на Гранд хотел “Велинград”, г-н Каров, ДЛС ”Чепино”, Хасан Хаджиев, на медиите, на озвучителите Сашо Добрев, Николай Вергиев и Георги Юруков, на управата на НЧ ”Отец Паисий-1893” - нашият дом, на сладкарница ”Надежда” и Теменужка Ушева за празничната торта, на водещата Лилия Топорчева, на всички родители, които не са ме изоставяли 10 години, на семейството ми, на прекрасните деца на Велинград, които ме мотивират да работя. Заслужено децата получиха подаръци от администрацията на Европарламента в Брюксел.
Уважаеми приятели и жители на Велинград, благодаря за подкрепата ви на всяко наше изпълнение, на всеки концерт или празник, на всяка импровизирана или голяма сцена - в гората, на стадиона, в клубове и в телевизионни студиа. Талантът без труд изгаря като фойерверк, след това остава само бяла следа и нищо друго. Продължаваме да пеем за вас - нашата публика, да прославяме Велинград в страната и по света, да участваме във всеки концерт и общинско мероприятие, защото това е бъдещето на България!
Юлиана Ковачева, ръководител на ВК “Караоке”

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води