Велинград - online - ПОЩА: Ние трябва да се грижим за китното ни градче 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПОЩА: Ние трябва да се грижим за китното ни градче
Публикувано 2017-01-10 11:15:33 от Темпо

Казвам се Валя Гальова, на 20 години, от гр. Велинград. Студентка съм втора година в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, специалност “Връзки с обществеността”. Искам да подам сигнал за непочистени клони от есенното изрязване на дърветата.

Докато се разхождах на 30 декември 2016 г. по малките улички на кв. Чепино във Велинград ми направи впечатление боклука по улиците. За да конкретизирам, това е улица “8-ми март”, точно зад детската градина. Изглежда органите по чистотата не си вършат работата.
Нима е възможно да бъдем СПА столица на Балканите, а туристите да изпитват затруднение да се разхождат по малките тротоари? Това е недопустимо! Хора от цял свят идват заради природата и минералните извори, а се срещат с купища боклук. Разбира се, това никак не ме учудва, защото не за първи път се случва.
Клоните, за които говоря, са най-вероятно от септември месец и никой от общината не поема отговорността за тяхното почистване. Най-вероятно по целия ни град има непочистени клони и то по малките улички, за да не се забелязват много. Прикачвам снимки, за да видите сами тази ужасна гледка.
Обръщам се към вас, защото ако подам сигнал до общината, най-вероятно ще бъде разгледан пролетта. Самоопределям се като активен гражданин и вярвам, че силата на медията е именно в това - да се противопостави на несправедливостите. Занимавах се активно с журналистика и вярвам, че тази професия има силата да промени света. Ще очаквам и обратна връзка, защото ние сме тези, които трябва да се грижат за малкото ни, китно градче.
Валя Гальова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай