Велинград - online - БФСки обяви ранклистата за 2016 г. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

БФСки обяви ранклистата за 2016 г.
Публикувано 2017-01-17 09:52:04 от Темпо

Българска федерация Ски обяви ранклистата на състезателите за 2016 г. През сезон 2016/27 г. в ски бягането се състезават 10 клуба с около 250 състезатели. По данни на федерацията велинградският Спортен клуб “Атлас” с 15 състезатели и треньор Тодор Гълев мери сили с: “Александър Логистик” - 19 състезатели, “Банско” - 7 състезатели, “Ком” Берковица - 41 състезатели, НСА - 8 състезатели, “Паничище” - 35 състезатели, “Рилски скиор” - 40 състезатели, “Тритон Екстрийм” - 30 състезатели, “Узана 2007” Габрово - 55 състезатели и “Хемус” със 7 състезатели.

Най-добро представяне за Велинград в ранклистата за 2016 година за пореден път записва Любомир Папарков. В ранклистата на мъжете той е на трето място след звездите на А националния отбор по ски бягане Веселин Цинзов (роден 1986 г.) и Йордан Чучуганов (1996 г.). Любомир Папарков е роден през 1998 г. и е най-младият ски бегач в първата тройка на България. Пожелаваме му през 2017 г. да изкачи стъпалото от Б към А националния отбор!
В ранклистата на жените СК “Атлас” няма състезателки за 2016 г., но възпитаничките на велинградския клуб Васка Благоева и Елка Гълева заемат 6-то и 12-място. В момента и двете наши съгражданки се състезават за Националната спортна академия.
При девойките младша възраст сред най-добрите ски бегачки са Лидия Нанова, която е на 4-то място и Александра Влахова на 18-та позиция в ранклистата за 2016 г. Те се състезават и в по-горната група - девойки старша възраст, където са на 24-то и 26-то място, а Велка Коцева е 27-ма. В младшата възраст на 24-та позиция са Йоанна-Мария Янкова и Цветелина Вачева. При момичетата младша възраст Виктория Пандева е на 26-то място.
В групата на юноши младша възраст в ранклистата се нареждат трима скиори на СК “Атлас”: Даниел Бошнаков е на 12-то място, Атанас Китов на 19-то и Сюлейман Бухов на 20-то. При момчетата младша възраст на 1`8-та позиция е Петър Мицин. Първите стартове на ски бегачите за 2017 г. са през февруари на Боровец и Витоша и през март в Банско.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води