Велинград - online - 6 226 532 лева е крайната стойност на договора с “КМД” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

6 226 532 лева е крайната стойност на договора с “КМД”
Публикувано 2017-01-17 10:17:36 от Темпо

Община Велинград обяви в Агенцията по обществени поръчки информация за сключения договор с “КМД” ЕООД - Пловдив. Договорът е за сметосъбиране, сметоизвозване и депониране на отпадъци, поддържане на чистота и озеленяване, зимно поддържане и снегопочистване на улиците във Велинград, които не са четвъртокласна пътна мрежа. Той е подписан от кмета Костадин Коев на 25 ноември 2016 г. Процедурата стартира с решение на кмета от 13 април 2016 г., като фирмата е избрана по процедурата “договаряне без обявление”.

Общата крайна стойност на договора е 6 226 532 лева без ДДС. Според решението за откриване на поръчката сумата е за срок от 5 години.
Междувременно Административен съд - Пазарджик остави без разглеждане жалбата на “Еко Титан” ЕООД срещу решението на Общински съвет - Велинград от 15 декември 2016 г., с което бе прекратена дейността на “Еко Титан”. От фирмата са подали жалба срещу гласуваната клауза за предварително изпълнение на решението. От съда са посочили нередности в жалбата и са дали срок за тяхното отстраняване, но до изтичането на срока на 6 януари 2017 г. това не е станало. Затова Административният съд в Пазарджик е прекратил делото с определение, което може да се обжалва пред Върховния административен съд. Темпо

Която и почистваща фирма да отговаря за Велинград, през зимните месеци картинката в СПА столицата си е все същата - грозна, мръсна и миризлива. На хартия има закони, наредби и наказания, но някой да е чул за глобени нарушители, които изхвърлят пепелта от печките в кошовете за отпадъци? А накрая всички дишаме пълния с отрови въздух от боклуците, запалени заради мързела и безотговорността на някои!

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води