Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.01.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 16
· Успехи на младата плувна смяна на ПК “Белмекен”
· Още една стъпка към бъдещето
Tuesday, October 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.10.18
· Общината ще се отоплява на пелети
· Кметът прави срещи в трите квартала
· ПРАВО НА ОТГОВОР: Полагаме максимални усилия за решаване на натрупаните проблеми
· Депутати от БСП представиха Визия за България
· Ремонтите за нова визия в Каменица – до Коледа
· Поръчката за нов скенер започва от начало
· В памет на героите от Балканската война
· След съдебно решение вписаха новото ръководство на НЧ “Отец Паисий-1893”
· Предизвикателството „Камино”
· ЦСОП – Велинград - една година по-късно
· Отсечените дървета заслужават втори шанс
· Малки обяви: 09.10.18
· Творческият сезон започна с награди
· Читалището – място за среща на пазители и традиции
· Обичам те, Велинград!
· ПГИТ “Ал. Константинов” стана училище-посланик на ЕП
· “Атлас” спечели пълен комплект медали за Купа “Велинград”

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 17.01.17
Публикувано 2017-01-17 10:27:55 от Темпо

БАБИНДЕН На 21 януари Велинград по традиция ще отбележи Бабинден. В голямото фоайе на общината ще се проведе ритуалът за даване име на дете, а на централния площад ще бъдат връчени наградите на лекари гинеколози и акушерки. За поредна година във Велинград ще получи наградата си и избраният за лекар акушер-гинеколог на България.


ВАКАНЦИЯ Грипната ваканция в училищата на територията на община Велинград приключи на 11 януари и от следващия ден учебните занятия бяха подновени. От 16 януари отварят врати и детските градини. В същия график завърши и ваканцията в община Сърница. В община Ракитово 12 и 13 януари бяха обявени за неучебни дни със заповед на кмета, а от 16 януари и там ваканцията приключи.

ТОК “ЕВН България” съобщи, че спира плановите ремонти по мрежата за периода от 16 до 22 януари 2017 г. Дружеството спря ремонтите още на 9 януари заради ниските температура и мярката продължава, за да се гарантира доставката на ток за всички клиенти.

РЕЖИМ Поради сериозно намаление на водата във водоемите в Съринца общината отправи призив към жителите за пестене на вода. Докато се вдигне нивото на водата във водоемите, се налага въвеждането на режим на водата със спиране от 20 часа вечер до сутринта.

НАП Офисът на Националната агенция по приходите (НАП) в Пазарджик има нов директор. На мястото на излязлата в пенсия Людмила Царева от 10 януари 2017 г. е назначен Петър Лупов, който работи в системата на приходната агенция от 1999 г.

СЪД С пълно единодушие от 13 гласа съдийската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) избра досегашния председател на Специализирания наказателен съд Георги Ушев за втори мандат на ръководния пост. Велинградчанинът Георги Ушев беше единствен кандидат за позицията.

ТЕРРА БЕСИКА На 18 януари се свиква общо събрание на Местната инициативна група “Терра Бесика - Батак и Ракитово”, на което ще бъде утвърдена новата стратегия за следващия програмен период. Общински съвет - Ракитово избра за свои представители в МИГ-а съветниците Петя Чолева и Тодор Тодоров. Местният праламент отпусна на “Терра Бесика” безлихвен заем от 15 000 лева, който ще бъде върнат при усвояването на средствата по Програмата за развитие на селските райони. За целия период на действие на стратегията общината има готовност за даде заеми в размер на общо 113 964 лв.

ВИНЕТКИ Дирекциите “Социално подпомагане” започнаха раздаването на безплатни винетни стикери на правоимащите, които са подали писмени молби. Срокът на старите винетки изтича на 31 януари 2017 г. и те трябва да бъдат подновени.

БЕЛОВО Исторически музей - Велинград гостува на музейна сбирка “Атанас Хрисчев” в Белово с изложбата “Армъните в България”. Изложбата бе открита на 14 януари като част от отбелязването на 139 години от освобождението на Белово от турско робство.

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води