Велинград - online - “Велинград волей” е домакин на турнир от Скаут лигата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Велинград волей” е домакин на турнир от Скаут лигата
Публикувано 2017-01-24 09:50:31 от Темпо

От 27 до 29 януари 2017 г. Велинград за първи път ще бъде домакин на срещи от Скаут лигата по волейбол. Това е уникална програма за развитието на най-малките състезатели във волейбола, която Българската федерация по волейбол и генералният спонсор кооперация “Развитие” стартираха през 2016 г. с шест отбора момичета и завърши с гала-фестивал с участието на 20 отбора от цяла България. От самото начало в Скаут лигата участва и велинградският ВК “Велинград волей” с треньор Димитър Санкев.
Основната цел на Скаут лигата е натрупване на повече мачове и опит сред подрастващите, както и открояването на талантливи деца. Проектът дава възможност на треньорите да се запознаят с максимален брой състезатели и да бъде направена качествена селекция за националните отбори в бъдеще.
През 2017 г. в Скаут лигата участват 72 отбора от цяла България на възраст до 13 години, като дебют правят момчетата. Тимовете са разделени по-равно, като 36 отбора момичета ще участват със състезателки, родени 2004-2005 година и 36 отбора момчета, които са със състезатели, родени 2003-2004 година. Участниците са разделени по-равно и в шестте региона на България, като всеки регион ще бъде представен по шест тима. Идеята на организаторите е да обхванат цялата страна, а сред градовете-домакини са София, Варна, Бургас, Стара Загора, Смолян, Велинград и др. Форматът на надпреварата предвижда изиграването на два кръга във всеки регион, след което следват финали. Кулминацията ще бъде международен турнир за купа "Развитие", в който ще участват шестте най-добри при момичетата и момчетата, както и отбори от чужбина.
Шестте региона на България са обединен по двойки, съответно Витоша/Хемус, Струма/Тракия и Странджа/Добруджа. Отборите в тях се разместват според класирането от първите турнири по следната схема: 1-3-5 от единия регион, срещу 2-4-6 от другия регион. Велинград попада в зона СТРУМА/ТРАКИЯ. В Турнир 1 ще участват: Велбъжд (Кюстендил), Ботев (Ихтиман), Миньор (Перник), Хебър (Пазарджик), Пан-Волей (Панагюрище) и Велинград волей (Велинград). В Турнир 2 ще се състезават: Марица (Пловдив), Родопа (Смолян), Асеновец (Асеновец), Пирин (Разлог), Етрополе (Етрополе) и Пирдоп (Пирдоп).
Участниците в турнира във Велинград на 27, 28 и 29 януари ще бъдат настанени в Балнеологичния център “Камена”. Волейболните срещи ще се играят в спортната зала на Срудно училище “Васил Левски”. Момичетата от “Велинград волей” и техният треньор Димитър Санкев очакват подкрепата на велинградските фенове в това толкова отговорно домакинство на турнир от такъв ранг. Пожелаваме им успех!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай