Велинград - online - Атанас Стоилов отново пое ФК “Чепинец” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 02
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.10.18
· „Синята зона не ни е читава“
· Каменчани все по-гневни заради водата
· Ново обществено обсъждане ще решава бъдещето на Клептуза
· ПРЯКА РЕЧ: Спрете срамното решение за Клептуза
· Според министъра на земеделието няма нарушения в защитена местност “Клептуза”
· СЕСИЕН ОБЕКТИВ 27.09.18
· Жалба по лято и още нещо
· Не на тормоза и агресията в училище
· Туризмът има нужда от кадри, кадрите имат нужда от подкрепа
· Малки обяви: 02.10.18
· А родителите не дойдоха
· ПРЯКА РЕЧ: Неспазени ангажименти
· „Песента ни свързва“
· Когато водното спасяване е призвание
· На 6 октомври стартира планинският полумаратон Ремово-Блатца-Ракитово
· Обновен салон в Деня на спорта
· „Чепинец” не успя да победи у дома
Tuesday, September 25
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.09.18
· Нови идеи за Клептуза: парк с водни атракции и без търговия

Атанас Стоилов отново пое ФК “Чепинец”
Публикувано 2017-01-24 09:52:03 от Темпо

Пролетният полусезон в Югозападната трета лига за сезон 2016/2017 г. ще започне за “Чепинец” с нов старши треньор и с доста нови футболисти. През миналата седмица стана ясно, че начело на отбора отново застава добре познатият на феновете млад специалист Атанас Стоилов от София, който водеше велинградчани в периода от февруари 2015 до юни 2016 г. Атанас Стоилов през есента на миналата година беше начело на “Германея” (Сапарева баня) и остави отбора на 12-то място с актив от 18 точки.

Досегашният играещ треньор „Чепинец” Николай Байраков ще продължи да бъде действащ футболист, изпълнявайки и треньорски задачи, но е натоварен с още един отговорен ангажимент. Той ще поеме и функциите на изпълнителен директор в клуба, като ще осъществява връзката между старши треньора и ръководството в лицето на кмета Костадин Коев и Управителния съвет. В неговите задължения ще влизат и финансовите въпроси в клуба, свързани с разпределянето на осигурените средства.
За вестник “Темпо” 28-годишният Атанас Стоилов сподели, че е приел голямо предизвикателство като става треньор на “Чепинец” в такъв изключително труден момент. Според него са нужни 36 точки (това означава 12 победи или 10 победи и 6 равенства в 17 мача!), за да има шансове отборът да бъде спасен. Звучи невероятно, след като сега отборът започва буквално от нулата, но наставникът Атанас Стоилов смята, че това е постижима цел, която обаче е свързана с много сериозна и отговорна работа на всички - ръководство, треньори и футболисти. Добре е, че има осигурени средства за пролетния полусезон, което дава нужното спокийствие у играчите.
Заедно с новия треньор към отбора на “Чепинец” ще се присъедин и голяма група външни футболисти - около 16-18. Част от тях са играли във велинградския тим миналия сезон, но има и нови имена. Около 7-8 местни момчета (включително и от юношеския отбор) ще допълнят състава. Подготовката на отбора започна на 21 януари във Велинград, като са планирани 7 контролни срещи преди подновяването на първенството, което най-вероятно ще стартира на 25 февруари с гостуване на “Чепинец” в Дупница. Оформянето на две групи футболисти в състава - местни и външни - налага да се провеждат тренировки на различни места. По-голямата част от играчите под ръководството на Атанас Стоилов ще се подготвят предимно на спортната база в комплекс “Царско село” в столицата. С по-малката част от играчите ще се занимава Николай Байраков, който ще ги подготвя във Велинград.
Очаква се Зоналният съвет на БФС - София за Югозападната трета лига да предложи някои промени за началната дата на пролетния полусезон и евентуална смяна на дните, в които да се играят мачовете. Намеренията са срещите да се преместят в събота, а не да са неделя, както беше досега. Всичко ще стане ясно след 10 февруари, когато ще има заседание на Зоналния съвет.
Георги Дишлянов

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай