Велинград - online - Защо изчезват пътни знаци в Чепино? 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Защо изчезват пътни знаци в Чепино?
Публикувано 2017-01-24 10:22:06 от Темпо

Улица “Братя Маврикови” е еднопосочна - от централния площад “Македония” в кв. Чепино към Клептуза. В обратната посока са поставени 3 пътни знака, които показват, че движението е забранено и водачите на МПС трябва да завият към успоредната на “Братя Маврикови” улица “Димитър Благоев”. Бяха поставени такива значи, но от доста време ги няма! Останали са само металните стълбове, но знаците липсват! А щом няма знаци, няма и как да бъдат спазвани. Колите минават в нарушение, но дали това е нарушение, щом не се виждат пътни знаци?

На улица “Хаджи Димитър”, която свързва “Братя Маврикови” и “Димитър Благоев”, имаше пътен знак номер В1 "Забранено е влизането на пътни превозни средства". Това е знак с кръгла форма, червен на цвят, с дебела бяла черта в средата. Другият пътен знак указваше “Движение само надясно след знака”. Същото положение е и другата пресечка - ул. “Ангел Чопев”, където отново знакът липсва. И трите знака ги няма!
Дали са откраднати за нечии “нужди”, или на някого му пречат, защото трябва да завива с колата си в странични улици, може само да се предполага. Важното е, че периодично тези знаци изчезват, а това влияе на движението и може да създаде условия за пътно-транспортни произшествия. Наложително е институциите в лицето на РПУ и КАТ - Велинград, както и от Общината да извършат необходимите действия, за да се поставят изчезналите знаци и да се възстанови редът в движението по ул. “Братя Маврикови”.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България