Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.01.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.01.17
Публикувано 2017-01-24 10:36:18 от Темпо

СЕСИЯ Общински съвет - Велинград ще проведе редовното си месечно заседание на 26 януари 2017 г. На сесията ще бъдат представени отчет на кмета Костадин Kоев за 2016 г., отчет на председателя на Общинския съвет Бельо Мандраджиев за второто полугодие на 2016 г. и отчети на общинските дружества “ВКТВ” и “МБАЛ-Велинград” за четвъртото тримесечие на изминалата година. Съветниците ще обсъдят и приемат бюджета на общината за 2017 г. и Програма за общинската собственост. Ще бъде разгледано предложението на кмета К. Коев за провеждане на конкурс за управител на “ВКТВ”.


ГРИП На 20 януари 2017 г. Регионалната здравна инспекция отмени грипната епидемия в област Пазарджик. Броят на заболелите от грип във всички населени места в областта чувствително е намалял, отчетоха от РЗИ.

ВИНЕТКИ Приключва раздаването на безплатни винетни стикери за хора с увреждания, което се извършва от дирекциите по социално подпомагане. В община Велинград право на безплатни винетни стикери имат 896 човека. До 31 януари водачите на МПС трябва да сменят старите с нови винетки.

ОХРАНА Областната дирекция на МВР - Пазарджик ще назначи общо 10 сътрудници по охраната. За района на Велинград има една щатна бройка, за която ще се проведе конкурс.

ЩАНД Община Велинград ще участва със самостоятелен щанд на Международната туристическа борса “Ваканция и СПА Експо”, която ще се проведе в средата на февруари в София. През последните години общината се представяше безплатно на малка площ на щанда на Министерството на туризма. Тази година Велинград отново има покана за щанда от Министерството на туризма, но иска да участва с по-голям щанд и амбиции, които да отговарят на званието СПА столица на България и на Балканите.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай