Велинград - online - Велинград посрещна волейболното бъдеще на България 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград посрещна волейболното бъдеще на България
Публикувано 2017-01-31 09:28:05 от Темпо

“Давай, Велинград, давай! Всички побеждавай!” - с този призив от плакат, направен по детски от най-малките фенове на ВК “Велинград волей” започна първото домакинство на турнир от волейболната Скаут лига в нашия град. Турнирът бе открит на 27 януари 2017 г. в спортната зала на СУ “Васил Левски” от кмета Костадин Коев.
Той изрази радостта си, че повече от 80 деца участват в спортната надпревара във Велинград и благодари специално на треньора на “Велинград волей” Димитър Санкев за неговата всеотдайност и енергичност при подготовката на събитието. Кметът отправи благодарност и към Александър Александров - главен мениджър на кооперация “Развитие”, която е генерален спонсор на волейболната Скаут лига. Г-н Коев пожела да победят по-добрите и по-мотивираните, а през есента във Велинград се проведе още един кръг на Скаут лигата. Сред гостите в първия ден на турнира бяха още Витка Дончева - член на управителния съвет на Българската федерация по волейбол и директорът на училището домакин СУ “В. Левски” Емил Моллов.
В три последователни дни от 27 до 29 януари се изиграха срещите между шестте отбора в нашата зона СТРУМА/ТРАКИЯ: Велбъжд (Кюстендил), Ботев (Ихтиман), Миньор (Перник), Хебър (Пазарджик), Пан-Волей (Панагюрище) и Велинград волей (Велинград).
Всяка победа в Скаут лигата е ценна, но участието има и друга важна цел: селекция на бъдещите участници във волейболните отбори на България, защото днешните момичета и момчета са бъдещите звезди на българския волейбол.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води