Велинград - online - Шанс и за велинградските фонтани 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Шанс и за велинградските фонтани
Публикувано 2017-01-31 09:37:07 от Темпо

Българската асоциация по водите (БАВ) и сдружение “Аз обичам водата” организират фотоконкурс и национална фотоизложба на тема “Фонтаните в България”. Проявите са част от събитието СЕДМИЦА НА ВОДАТА 2017, което се осъществява по случай Световния ден на водата - 22 март и е част от инициативата “Международен Воден Мост 2017“.

Темата на конкурса цели да обедини и представи красивите фонтани в страната - старинни или съвременни, с класически или модерен дизайн, включени в атрактивен екстериорен ансамбъл, в обществени пространства, паркове, градини, административни сгради, и дори в дворове на частни домове.
Петдесетте най-впечатляващи снимки в конкурса ще станат част от Националната фотоизложба “Фонтаните в България“, която ще бъде представена от 16 до 22 март във фоайето на новата сграда на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ).
Десет от тези 50 кадъра ще бъдат избрани след онлайн гласуване на: www.waterbridge.info. Останалите 40 ще бъдат посочени от експертно жури. Само пет от общо 50-е снимки ще станат безспорни победители в конкурса. Те ще бъдат обявени на церемония на 22 март, а авторите на творбите ще получат специални награди. Най-хубавите снимки ще станат част от пътуваща изложба, която ще посети различни градове и административни центрове в страната.
Крайният срок за участие е до 12:00 часа на 15 февруари 2017 г., а регламентът на конкурса можете да намерите на www.waterbridge.info. Темпо
Днес централният площад на Велинград носи името на Николай Гяуров, но преди не случайно се наричаше “Фонтаните”. Фотоконкурсът “Фонтаните на България” дава шанс чрез хубави снимки на фонтаните да покажем една от красотите на нашия град.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води