Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.01.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.01.17
Публикувано 2017-01-31 10:02:47 от Темпо

СТУДОВЕ Тази година януари даде много сняг във Велинград. И докато едни мърморят за непочистени улици, други се възползват от снега с настроение и въображение. Мразовитото време помага този снежен човек в центъра на Велинград по-дълго да радва минувачите.


ПРОКУРОР На базата на постъпила информация от Върховна касационна прокуратура и Софийска градска прокуратура по досъдебни производства във връзка с временното отстраняване от длъжност на Асен Василев Василев - прокурор в Районна прокуратура - Велинград, Прокурорската колегия към Висшия съдебен съвет взе решение за възстановяването му на същата длъжност. Решението на ВСС е с дата 18 януари 2017 г. - повече от 4 години, след като през ноември 2012 г. прокурор Василев и неговата съпруга бяха обвинени за обсебване на 21 автомата за топли напитки във Велинград. Последвалото разследване и съдебни процедури приключиха с възстановяването на Асен Василев на прокурорския пост.

ВИЦЕ След като приключи мандата си на вицепрезидент на България, нашата съгражданка Маргарита Попова започна работа като заместник-председател на Българската стопанска камара. на новия си пост тя ще се занимава с правната и международна дейност на организацията.

ДЕКЛАРАЦИИ Сметната палата обяви резултатите от проверката на имуществените декларации, подадени от лица на висши държавни и общински длъжности за 2015 г. В 252 декларации са открити несъответствия, като сред тях е и тази на заместник-кмета на Община Ракитово Димитър Топалов. Според заключението на Сметната палата той не е декларирал придобити от съпругата му дялове в новоучреденото дружество “Топ Анели” ЕООД - Костандово.

ПУП На 20 януари в Държавен вестника бяха обнародвани съобщенията на Община Велинград за изработване на ПУП (подробен устройствен план) за нов водопровод и трасе за нова подземна кабелна линия за поставяне на трафопост в местностите “Голяма Мътница” и “Благовото”, където се планира отглеждане на животни. Заинтересованите граждани могат да обжалват в едномесечен срок от публикацията пред кмета на общината К. Коев.

ХРАНИ На 25 януари във Велинград започна раздаването на хранителните пакети за нуждаещи се, осигурени от Фонда за европейско подпомагане. Храните от този транш ще се раздават в двата пункта на БЧК до 20 февруари 2017 г.

СОСЗР На 26 януари се проведе годишното събрание на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва във Велинград. Отчет за работата през 2016 г. представи председателят Костадин Златев, а поздрав към запасните отправи кметът Костадин Коев.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай