Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.01.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 16
· Успехи на младата плувна смяна на ПК “Белмекен”
· Още една стъпка към бъдещето
Tuesday, October 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.10.18
· Общината ще се отоплява на пелети
· Кметът прави срещи в трите квартала
· ПРАВО НА ОТГОВОР: Полагаме максимални усилия за решаване на натрупаните проблеми
· Депутати от БСП представиха Визия за България
· Ремонтите за нова визия в Каменица – до Коледа
· Поръчката за нов скенер започва от начало
· В памет на героите от Балканската война
· След съдебно решение вписаха новото ръководство на НЧ “Отец Паисий-1893”
· Предизвикателството „Камино”
· ЦСОП – Велинград - една година по-късно
· Отсечените дървета заслужават втори шанс
· Малки обяви: 09.10.18
· Творческият сезон започна с награди
· Читалището – място за среща на пазители и традиции
· Обичам те, Велинград!
· ПГИТ “Ал. Константинов” стана училище-посланик на ЕП
· “Атлас” спечели пълен комплект медали за Купа “Велинград”

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.01.17
Публикувано 2017-01-31 10:02:47 от Темпо

СТУДОВЕ Тази година януари даде много сняг във Велинград. И докато едни мърморят за непочистени улици, други се възползват от снега с настроение и въображение. Мразовитото време помага този снежен човек в центъра на Велинград по-дълго да радва минувачите.


ПРОКУРОР На базата на постъпила информация от Върховна касационна прокуратура и Софийска градска прокуратура по досъдебни производства във връзка с временното отстраняване от длъжност на Асен Василев Василев - прокурор в Районна прокуратура - Велинград, Прокурорската колегия към Висшия съдебен съвет взе решение за възстановяването му на същата длъжност. Решението на ВСС е с дата 18 януари 2017 г. - повече от 4 години, след като през ноември 2012 г. прокурор Василев и неговата съпруга бяха обвинени за обсебване на 21 автомата за топли напитки във Велинград. Последвалото разследване и съдебни процедури приключиха с възстановяването на Асен Василев на прокурорския пост.

ВИЦЕ След като приключи мандата си на вицепрезидент на България, нашата съгражданка Маргарита Попова започна работа като заместник-председател на Българската стопанска камара. на новия си пост тя ще се занимава с правната и международна дейност на организацията.

ДЕКЛАРАЦИИ Сметната палата обяви резултатите от проверката на имуществените декларации, подадени от лица на висши държавни и общински длъжности за 2015 г. В 252 декларации са открити несъответствия, като сред тях е и тази на заместник-кмета на Община Ракитово Димитър Топалов. Според заключението на Сметната палата той не е декларирал придобити от съпругата му дялове в новоучреденото дружество “Топ Анели” ЕООД - Костандово.

ПУП На 20 януари в Държавен вестника бяха обнародвани съобщенията на Община Велинград за изработване на ПУП (подробен устройствен план) за нов водопровод и трасе за нова подземна кабелна линия за поставяне на трафопост в местностите “Голяма Мътница” и “Благовото”, където се планира отглеждане на животни. Заинтересованите граждани могат да обжалват в едномесечен срок от публикацията пред кмета на общината К. Коев.

ХРАНИ На 25 януари във Велинград започна раздаването на хранителните пакети за нуждаещи се, осигурени от Фонда за европейско подпомагане. Храните от този транш ще се раздават в двата пункта на БЧК до 20 февруари 2017 г.

СОСЗР На 26 януари се проведе годишното събрание на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва във Велинград. Отчет за работата през 2016 г. представи председателят Костадин Златев, а поздрав към запасните отправи кметът Костадин Коев.

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград


Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води