Велинград - online - Велинград се открива за Европа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград се открива за Европа
Публикувано 2017-02-07 09:00:39 от Темпо

От 11 до 15 януари Велинград участва на туристическото изложение в Утрехт, Холандия - едно от най-значимите в Европа. Като представител на община Велинград и на местното Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите в изложението взе участие Ангел Манолов, който сподели за “Темпо” своите впечатления от форума.

Това бе първата ни стъпка към излизане на международни пазари. Изпратихме добре обучени представители с опит в туризма и владеещи чужди езици. През щанда на България и отделението на Велинград към него минаха много представители на туроператори от цяла Европа, както и граждани, желаещи да пътуват и посещават нови места. Те получаваха красиво оформена луксозна брошура, диплянки и DVD филм с изчерпателни обяснения за най-голямото национално богатство на България - минералните извори. Бяха запознати със Спа столицата на Балканите Велинград, с уникалното разположение в полите на красивата планина Родопи и с близостта на множество природни феномени, културни и исторически забележителности. Малко са подобни кътчета в Европа и европейските туристи трябва да го знаят.
Дълъг е пътят към превръщането на Велинград в предпочитана дестинация. Европейските туроператори и туристи са доста консервативни, предпазливи и с множество изисквания към нови места. Много от тях обаче вече държат в ръцете си брошурата на Велинград, четат, мислят, задават въпроси, съзнанието им се насочва... Началото е поставено. Успеем ли да ги привлечем, това ще означава по-голяма заетост в хотелите, повече платени данъци, повече работни места, по-красив град. Косвено ще рефлектира върху всеки наш гражданин.
Следващата стъпка ще бъде участието ни на туроператорската борса в София от 15 до 17 февруари, където чужди туроператори ще търсят нови дестинации в България за своите туристи.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България