Велинград - online - “Еко Титан” изложи позицията си в открито писмо 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Еко Титан” изложи позицията си в открито писмо
Публикувано 2017-02-07 09:01:21 от Темпо

“Еко Титан” ЕООД изложи в открито писмо своята позиция по развитието на сагата със задълженията на Община Велинград към дружеството и наложените запори. Писмото е адресирано до местни медии и до Общински съвет - Велинград и е с подписа на управителя Кристиан Динев.

В откритото писмо от “Еко Титан” подчертават, че фирмата не е получила нито стотинка от Община Велинград, считано от дата 15 септември 2016 г. до момента, независимо от наложените запори на банковите сметки и огромните суми, които общината им дължи. Затова от дружеството определят като “откровени неистини” твърденията на кмета Костадин Коев, че плачевното финансово състояние на общината е заради “Еко Титан” и настояват той да докаже, че им платил дори лев през последните 5 месеца.
От “Еко Титан” поясняват, че по предприетите от частни съдебни изпълнители (ЧСИ) принудителни действия постъпват изключително малки суми, защото огромна част от приходите в община Велинград се изразходват касово. Според дружеството предстои да се разбере доколко тези действия са законни.
Сумите от действията на ЧСИ отиват изцяло за покриване на задълженията на Община Велинград към Националната агенция по приходите (НАП), които умишлено не се заплащат и така се ощетяват държавният бюджет и фискът, твърдят от “Еkо Титан”.
Парите от продажбата на обособени части от сградата на бившата дискотека “Пикадили” също ще отидат за НАП, а според отвореното писмо преобразуването на този имот от частна в публична общинска собственост година след наложената възбрана е “откровен правен нонсенс” и “измиване на ръцете” от страна на кмета К. Коев.
По отношение на Дома за стари хора “Ела” от “Еко Титан” определят като неистина и груба инсинуация тиражираните съобщения, че ще продават имота. Никога не сме имали подобни намерения, нито някога ще пристъпим към принудителни действия, обещават от фирмата.
В края на откритото писмо от “Еко Титан” молят Общински съвет - Велинград да не вярва сляпо на изявленията кмета на Велинград и напомнят, че по закон той носи лична отговорност.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай