Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.02.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 16
· Успехи на младата плувна смяна на ПК “Белмекен”
· Още една стъпка към бъдещето
Tuesday, October 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.10.18
· Общината ще се отоплява на пелети
· Кметът прави срещи в трите квартала
· ПРАВО НА ОТГОВОР: Полагаме максимални усилия за решаване на натрупаните проблеми
· Депутати от БСП представиха Визия за България
· Ремонтите за нова визия в Каменица – до Коледа
· Поръчката за нов скенер започва от начало
· В памет на героите от Балканската война
· След съдебно решение вписаха новото ръководство на НЧ “Отец Паисий-1893”
· Предизвикателството „Камино”
· ЦСОП – Велинград - една година по-късно
· Отсечените дървета заслужават втори шанс
· Малки обяви: 09.10.18
· Творческият сезон започна с награди
· Читалището – място за среща на пазители и традиции
· Обичам те, Велинград!
· ПГИТ “Ал. Константинов” стана училище-посланик на ЕП
· “Атлас” спечели пълен комплект медали за Купа “Велинград”

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.02.17
Публикувано 2017-02-07 09:12:05 от Темпо

КОНСУЛТАЦИИ За 14 февруари 2017 г. са насрочени консултациите между политическите сили за съставите на секционните избирателни комисии в община Велинград за провеждането на извънредните парламентарни избори на 26 март. За консултациите кметът Костадин Коев кани упълномощените представители на парламентарно представените партии и коалиции в 43-то Народно събрание. Процедурата е публична и в нея могат да участват и извънпарламентарни партии.


РИК С решение от 2 февруари ЦИК назначи Районната избирателна комисия в 13 изборен район – Пазарджик, която е в състав от 13 членове. Председател на комисията е Йордан Кожухаров, зам.-председатели са Крум Иванов и Емилия Лазарова, а секретар - Васвие Мехмедова. За членове са определени Георги Добрев, Сашо Гешев, Янчо Дрянов, Йордан Димитров, Атанаска Гочева, Али Чешмеджиев, Стойко Власев, Петър Белчев и Ивайла Георгиева.

СЕКЦИИ Кметът Костадин Коев подписа заповед с дата 1 февруари 2017 г., с която образува избирателните секции в община Велинград. Определени са номерацията, обхватът и адресите на секциите, като те съвпадат с тези на наскоро проведените президентски избори. Във Велинград ще има 22 секции, в Драгиново 4, по 2 в Света Петка и Грашево и по 1 в останалите кметства. В общинския център и отделните населени места ще има подвижни секции за гласуване, ако в законовия срок има достатъчен брой подадени заявления. Лечебните заведения също ще решават допълнително дали да отворят на своя територия изборни секции.

ИЗВЪНРЕДНО На 1 февруари Общински съвет - Велинград е заседавал извънредно, съобщиха от общината. Съветниците са допълнили свое решение от юни 2016 г. във връзка с кандидатстването по проект за компостираща инсталация и инсталация за предварително третиране на битови отпадъци. Към площадките за третиране на твърди битови отпадъци и за зелени и биоразградими отпадъци е допълнена и претоварна станция. По проекта община Велинград кандидатства съвместно със съседната община Ракитово.

МИГ Местната инициативна група “Белово, Септември, Велинград” публикува годишния си доклад за 2016 г. Вече са обявени и правилата, по които ще тече процедурата за подбор на проекти към Стратегията за водено от общностите местно развитие. След изготвянето на индикативната годишна работна програма ще се състои обществено обсъждане и ще бъде обявен прием на проекти. След това са предвидени информационни срещи, консултации и подбор на проектите.

КНИГА Срещата с Продрум Димов и новата му книга за Васил Левски “Българският Еверест” се отлага от 10 за 16 февруари, съобщи директорът на СУ “В. Левски” Емил Моллов. Причината е, че книгата ще излезе от печат на 14 февруари, а велинградчани ще са сред първите, които ще се запознаят с нея. Литературната премиера е част от програмата за отбелязване на годишнината от гибелта на Васил Левски.

КУЛИНАРНО Вторият Кулинарен фест - Велинград ще се състои на 8 и 9 юни 2017 г., обявиха организаторите от Shef’s club Velingrad. Местната организация на практикуващите готвачи организира с голям успех първото издание на Кулинарния фест през миналото лято и сега започва подготовката за следващото.

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води