Велинград - online - Осъдиха сериен крадец 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Осъдиха сериен крадец
Публикувано 2017-02-14 10:01:23 от Темпо

На 2 години лишаване от свобода при строг режим е осъден М.З.З. Мъжът е с основно образование, безработен, неженен, осъждан и признат за виновен, че в периода от 07.05.2016 г. до 28.06.2016 г. е извършил поредица от кражби във Велинград. Списъкът на откраднатите лични вещи е много дълъг, а голяма част от тях са били открити от полицията след подаден от граждани сигнал в сграда в центъра на Велинград. Крадецът е проникнал в сградата незаконно.

На 07.05.2016 г. М. З. е извършил кражба на лаптоп, дамска кожена чанта, мобилен телефон, дамско портмоне, златен ланец с тегло 6.06 грама и сумата от 470.00 лева. На 20.05.2016 г. е откраднал мобилен телефон от владението на “ППП - Пловдив - БДЖ”. На 18.06.2016 г. отново успява да задигне чанта за лаптоп и самия лаптоп, зарядно устройство, мишка за компютър, прожектори, 6 броя кутии цигари, флаш памет, преходник за микро СД карта, домакински нож марка, фотоапарат, дамска чантаи портмоне, спортен сак, чифт дамски обувки, парфюм, два броя къси дамски рокли. На 24.06.2016 г. серията от кражби продължава с телевизор и 2 мобилни телефона. На 26 и 28 юни списъкът е допълнен с 2 спални комплекта, детско одеяло и голям брой детски ританки, комплекти, бодита, мъжко и дамско бельо, пижами, тениски, къси панталонки, рокли, калъфки за възглавници, покривала за легла и мобилен телефон - всичко на стойност 845 от магазин във Велинград. Крадецът не спира и на 27 и 28 юни задига рутер, чанта за преносим компютър, лаптоп със зарядно устройство и преносим хард диск от офис на фирма в центъра на Велинград.
Съдът изчислява общата стойност на откраднатото на 3698.08 лева. Част от вещите са били открити от полицията след подаден от граждани сигнал в сграда в центъра на Велинград, в която крадецът е проникнал и е живял незаконно.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай