Велинград - online - Подготовката за избори набира скорост 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Подготовката за избори набира скорост
Публикувано 2017-02-14 10:10:57 от Темпо

Общините продължават подготовката за парламентарните избори, който ще бъдат проведени на 26 март 2017 г. На 7 февруари кметът на община Велинград К. Коев подписа заповед, с която определи местата за обявяване на предварителните избирателни списъци.

Същия ден Районната избирателна комисия (РИК) - Пазарджик утвърди номерата на избирателните секции и броя на членовете на Секционните избирателни комисии (СИК) в нашата община. Общият брой на секциите ще бъде 52. В 21 секции комисиите ще се състоят от 7, а в 31 секции от 9 членове. Така общият брой на хората в СИК в община Велинград ще бъде 426.
В община Ракитово ще има 16 секции. Всички секционни избирателни комисии ще имат по 9 членове или общо 144. В петте секции в Сърница ще работят общо 45 членове на СИК, като във всяка ще има по 9 човека.
По решение на ЦИК възнагражденията на членовете на СИК за парламентарните избори ще бъдат : председател - 64 лева, заместник-председател - 58 лева, секретар - 58 лева, член - 48 лева. Членовете на СИК, които представят протокола на СИК и другите изборни книжа и материали в РИК, съответно в общинската администрация, получават допълнително възнаграждение в размер на 20 лв. През настоящата седмица (до 18 февруари) в общините ще се проведат консултациите между политическите сили за разпределение на местата в СИК.
Успоредно с това за избори се стягат и партийните централи по места. На 11 февруари БСП изпревари всички, обявявайки водачите на листите във всички избирателни райони. Сред имената има доста изненади, а една от тях е името на водача в Пазарджишки избирателен район - полковник Славчо Велков, експерт по национална сигурност, който е родом от Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води