Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.02.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.02.17
Публикувано 2017-02-14 10:19:09 от Темпо

ИНСПЕКТОРИ Жителите на Велинград получиха писма, с които РУ на МВР ги информира за имената на полицейските инспектори, отговарящи за съответния район. Посочени са телефони за връзка с районните полицейски служители, както и за сигнали за работата на полицаите и за корупционни действия от служители на МВР.


ОУП След трагедията в тунел “Ечемишка” последваха рокади в администрацията на Агенция “Пътна инфраструктура”. Досегашният директор на Областно пътно управление - Пазарджик инж. Михаил Рашков е новият директор на ОПУ - София. Длъжността директор на ОПУ - Пазарджик временно ще бъде изпълнявана от инж. Мая Шимбова, която до момента е била началник на отдел “Инвестиционно-ремонтни дейности“ в ОПУ - Пловдив.

ЗАПЛАТИ Специалистите по здравни грижи в детското и училищно здравеопазване, които работят в детски градини и училища на територията на община Велинград, ще получат 20-процентно увеличение на трудовите възнаграждения. На 6 февруари се проведе среща на кмета К. Коев със зам.-председателя на федерацията на синдикатите в здравеопазването към КНСБ Славка Златанова, лекарски асистенти и медицински сестри. Средствата за увеличението на заплатите са подсигурени от републиканския бюджет.

ЯЗОВИРИ Областният управител Гинче Караминова разпореди постоянно наблюдение на нивата на язовирите и реките, за което отговарят кметовете на общините в Пазарджишка област. Общинските съвети за сигурност трябва да извършват денонощно дежурство и да докладват ежедневно данните от извършеното наблюдение, за да се предотвратят наводнения при очакваното снеготопене.

ФОНДАЦИЯ Три талантливи деца от Велинград са сред кандидатите за престижния списък на фондацията на Димитър Бербатов: Мариам Маврова, която няколко години вече е сред талантите, оценени от фондацията и възпитаниците на музикална школа “Звънче” Николета Сачкова и Калина Деспотска.

РИСУНКА Атанас Муртин, ученик в СУ “Св. св. Кирил и Методий” Велинград, се класира на второ място в областното състезание за детски рисунки на тема “Аз и детското полицейско управление”. Творбите на първите трима в конкурса ще продължат да се състезават на национално ниво, а останалите са подредени в изложба в сградата на Областната администрация.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай