Велинград - online - Велинград със самостоятелен щанд на “Ваканция и СПА Експо” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград със самостоятелен щанд на “Ваканция и СПА Експо”
Публикувано 2017-02-21 10:06:47 от Темпо

Министър-председателят Огнян Герджиков и министърът на туризма Стела Балтова откриха 34-тото издание на най-мащабното туристическо изложение в България - Международната туристическа борса “ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО“. Тя се проведе от 15 до 17 февруари 2017 г. в столичния Интер Експо център под патронажа на Министерството на туризма. Изложението събра над 350 чуждестранни и български туристически фирми, както и представители на над 40 общини, сред които и община Велинград.

Този път нашата община избра да участва на самостоятелен щанд, а не както през последните години на общия щанд на Министерството на туризма. Силният ден на Велинград беше 16 февруари, когато посетителите на щанда имаха удоволствието да чуят песните на Мариам Маврова, да видят танците на двойките от Клуб за спортни танци “Импулс” и да аплодират мажоретките и музикантите от Духовия оркестър “Димитър Мечев”. Дефилето на мажоретките в залите на изложението привлече всеобщото внимание към Велинград като СПА столица на Балканите.
Щандът на Велинград предложи още писане на великденски яйца по характерната за Чепинския край восъчна технология от майсторката Даниела Цопанова, минерална вода “Велинград”, рекламни материали на местни хотели и заведения.
С награда от тазгодишната борса се поздрави вила “Вучев”, която спечели приза на списание “Туризъм и отдих” за най-добра 5-звездна бутикова вила на 2016 година.
В рамките на борсата се проведоха професионални дискусии по актуални теми като краткосрочните пътувания и положителните промени за туристическия бранш с по-мащабното навлизането на нискотарифните самолетни компании. Общите очаквания на бранша, изразени от министър Стела Балтова са, за благоприятен летен сезон и прогнози за ръст от 7-10% спрямо 2016 г.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България