Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.02.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.02.17
Публикувано 2017-02-21 10:31:20 от Темпо

СЕСИЯ Сесията на Общински съвет - Велинград ще се състои на 23 февруари. В дневния ред отново е предложението за обявяване на конкурс за управител на общинската фирма “ВКТВ”, внесено от кмета Костадин Коев. Припомняме, че на януарската сесия точката бе изтеглена от вносителя. Предстои съветниците да приемат правила за записване на учениците в първи клас, културен календар за 2017 г., множество отчети и планове.


ХОТЕЛИ На среща с хотелиери на 13 февруари Общинска администрация - Велинград съобщи,че започва проверки на хотели и къщи за гости. Проверките ще бъдат с цел повишаване събираемостта на курортните такси и контрола по спазването на разпоредбите на Закона за туризма и Закона за местните данъци и такси.

ОБЛАСТЕН С решение на Министерския съвет от 15 февруари за областен управител на област Пазарджик е назначен Златко Митрев. Новият областен управител е адвокат от Пазарджик. Сред първите официални гости, приети от г-н Митрев, беше посланикът на Русия в нашата страна Анатолий Макаров, който е подчертал големия интерес на руски граждани към закупуване на имоти и почивка във Велинград.

СМЕТИЩА Кметовете на общини имат срок до 27 март, за да извършат проверки на проводимостта на речните корита и наличието на нерегламентирани сметища в прилежащите им територии. От РИОСВ - Пазарджик разпоредиха общините да вземат мерки за отстраняване на всички нерегламентирани сметища от битови и строителни отпадъци. След 27 март ще последват проверки и сакнции.

РЕМОНТ В компютърната зала в библиотеката на НЧ “Св.св. Кирил и Методий” във Велинград бе извършен дългоочакван ремонт. Читалищното настоятелство е осигурило нужните средства за изолация и боядисване на стените, за да бъде помещението по-топло и уютно за посетителите.

МАРТИЧКА ЦПЛР-ОДК - Велинград обяви традиционния конкурс “Мартичка” за ръчна изработка на мартеници. Всички желаещи имат срок до 26 февруари, след което най-хубавите мартеници ще бъдат подредени в изложба, а техните майстори ще получат награди. ГАГАНИЦИ На 26 февруари е празникът Сирни заговезни и във Велинград по традиция ще бъдат запалени гаганици. Читалището в Каменица подготвя голяма гаганица в центъра на квартала, а традицията ще се спази и на още много места във Велинград.

БАЗАР На 18 февруари в центъра на Велинград чрез благотворителен базар бяха събрани средства за лечението на малката Йоана от Бургас. Кампанията бе организирана в социалните мрежи, където може да бъде намерена и банковата сметка в помощ на детето.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай