Велинград - online - Отново на върха 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Отново на върха
Публикувано 2017-02-28 09:13:46 от Темпо

Едно от задължителните условия по пътя към върха е доброто образование. Важно е човек да има ясна цел, да знае какво иска да постигне и как да го направи. Необходимо е да може да говори с хората на техния език и да ги разбира, да ползва знанията си, да се адаптира към промените и новостите, да може да създава контакти. Така, вървейки по стълбицата нагоре, учениците от IX, X и XI клас на СУ “Св. св. Кирил и Методий” - Велинград, с интензивно изучаване на немски език, участваха в националното състезание, организирано от издателство “Клет“.
Интересът към състезанието бе голям, защото младежите знаят, че всеки овладян нов език отваря нови хоризонти, осигурява безброй възможности. Езикът е богатство. Той се учи всеки ден, малко по малко, с много упоритост и постоянство.
На 3.12. 2016 г. бе проведен вътрешно-училищният кръг на състезанието. До националния кръг на 28.01.2017 г. в София достигнаха само три ученички: Теодора Таслакова - IX клас, Марина Гончева X клас и Величка Чорбова - XI клас. Проведе се в условията на сериозна конкуренция с ученици от престижни езикови гимназии и други елитни училища в страната. Сред всичките 49 участника в състезанието Теодора Таслакова спечели първо място с максимален брой точки!
С това престижно класиране за пореден път екипът на училището доказа, че обучението по немски език е на много високо ниво. Нашите ученици имат дързостта да вървят към успеха, имат знанията, които ще им помагат по пътя, имат състезателния дух и желанието да бъдат сред първите. Резултатите вече са факт - отново на върха!
СУ “Св. св. Кирил и Методий”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води