Велинград - online - ПРЯКА РЕЧ: Възход за България 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПРЯКА РЕЧ: Възход за България
Публикувано 2017-02-28 09:14:40 от Темпо

Говорейки и мислейки за политика и избори, разбираме, че е трудно да преценим кой е почтен и кой непочтен. Обикновено се опитват да ни демотивират (да ни обезкуражават, да ни обезсърчават, да ни заблуждават), като ни казват “Всички са маскари”, “Всички са еднакви” и ни привеждат “факти”. Примери не е трудно да се измислят, защото в партиите се промъкват всякакви хора. Важно е обаче да се оценяват онези, които взимат решенията, за преценяваме не кой какво говори, кой какво обещава, а кой какво е свършил и какво е създал.

Ние живеем в тази държава и помним, свидетели сме на всички събития. При стохилядна армия и полиция беше създадена не демокрация, а анархия, за да бъде разбита държавата. Пред очите ни беше ограбена цялата държава по възможно най-пъкления и нечовешки начин.
Сега сме в ЕС и НАТО, но от всички европейски държави сме на последно място по всички показатели на жизнено развитие, защото нито една друга държава не беше така безмилостно и жестоко разграбена. Когато всичко в държавата е разбито, когато от нищото започнеш да изграждаш, винаги могат да се измислят и намират слаби места, които да се критикуват и раздухват, защото най-лесното е да омаскаряваш и съсипваш, трудното е да създаваш.
Сега, когато държавата се надигна, ще бъдем най-безотговорните, най-глупавите хора, ако се оставим да ни съсипят отново и да ни върнат там, откъдето сме тръгнали, за да започне нов грабеж. Въпреки че всячески се опитват да се намесват, да объркват нащето настояще, трябва повече да мислим за него и за бъдещето си, да вървим напред и да превърнем събуждането във възход за България.
Камен Фурнаджиев

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води