Велинград - online - ОТЗВУК: И Каменица чака асфалт след поредния водопровод 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ОТЗВУК: И Каменица чака асфалт след поредния водопровод
Публикувано 2017-02-28 09:30:03 от Темпо

Преди 2 седмици на страниците на “Темпо” показахме състоянието на улиците по част от трасето на водопровода за минерална вода, прокопан през 2016 г. от “Био хотел” ЕООД - собственик на един от новите хотели във Велинград. Снимахме пропадналия паваж на ул. “Тошо Стайков”, за чието възстановяване кметът К. Коев е издал разпореждане към фирмата, както и окаяния вид на ул. “Евлоги Георгиев”, ул. “Връх Киселец” и изцяло разкопаната улица след Вельова баня.
След публикацията в редакцията се обадиха жители на квартал Каменица, които настояха да покажем как изглеждат и улиците, на които те живеят след прокопаването на същия водопровод за минерална вода.
Новите снимки проследяват началото на трасето на водопровода от улица “Мур” в центъра на Каменица, през улица “Есперанто” и ул. “Гергевана”. Подробните описания са излишни: разкопан асфалт, разхвърляни павета, пропаднали шахти... Пред част от домовете хората са наредили камъни или плочки, за могат да минават през калта. Прах и мръсотия за хората, зейнали дупки за автомобилите. Живеещите по трасето питат кога асфалтовата настилка ще бъде възстановена и настояват това да се случи час по-скоро. Настояването е справедливо, защото възстановителните дейности по цялото трасе на водопровода отдавна трябваше да са се случили, а не хората месеци наред да търпят куп неудобства.
Публикуваме снимките на вниманието на кмета и Общинска администрация, в чиито правомощия е контролът и на вниманието на избраните от гражданите общински съветници, защото именно те гласуват решенията за прокарване на водопроводи за топла минерална вода на територията на целия Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай