Велинград - online - Режисьор от Ракитово направи 3D портрет на Васил Левски 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Режисьор от Ракитово направи 3D портрет на Васил Левски
Публикувано 2017-03-21 11:53:44 от Темпо

Първото триизмерно изображение на Васил Левски бе направено от младия ракитовски режисьор Георги Врабчев. За творческата смелост да покаже един нов образ на Апостола на свободата Георги Врабчев казва, че е поел този риск, защото смята, че не е лошо човек да покаже своето виждане и своя художествен вкус при пресъздаването на даден образ. Работата му по 3D портрета на Васил Левски ще продължи, като авторът вече е замислил какви корекции ще направи. Преди 4 г. Г. Врабчев е създал 3D портрет на Христо Ботев и споделя, че в българската история има още много национални герои, чиито образи би желал да пресъздаде със съвременни средства.

Роденият в Ракитово Георги Врабчев е режисьор, оператор и супервайзер специални визуални ефекти. През 2000 г. е завършил Архитектура в УАСГ - София. През 1997 г. създава първата архитектурна анимация, реализирана в университета и това определя неговата бъдеща реализация. С годините участва в създаването на огромен брой архитектурни визуализации и анимации за страната и чужбина. През 2008 г. основава Студио Врабчев, което е първото, създало стереоскопични анимации и видеопрезентации в България. Георги Врабчев участва в създаването на филма "Операция Шменти Капели", режисира много клипове за реклами и песни.
Един от последните проекти на талантливия ракитовец е приключенският филм “Беси”, част от който е заснет в Ракитово и неговите околности. Филмът с участието на певеца Дичо разказва за идеята на древното племе беси, което според легендите е живяло в нашите земи. Сценарист на лентата е братът на Георги - Николай Врабчев.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай