Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.03.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.03.17
Публикувано 2017-03-21 12:33:44 от Темпо

ГОРСКИ През изминалаат седмица Изпълнителната агенция по горите извърши поредните рокади на директори на горски стопанства в региона. Инж. Славчо Василев от директор на ДГС “Ракитово” стана директор на ДГС “Алабак” във Велинград на мястото на инж. Иван Гюров.


ВОДА Денят на водата 22 март ще бъде отбелязан във Велинград с концерт, организиран от общината и общинското дружество “ВКТВ”. Празникът ще започне в 10.30 часа на централния площад със специалното участие на трупата на Нешка Робева.

ПРЕКРАТЕНИ В изпълнение на изискванията на Закона за туризма Община Ракитово направи публично оповестяване на прекратените туристически обекти. Броят на обектите с прекратена дейност е 15, а списъкът им е на сайта на общината.

ХРАНЕНЕ Наблюдават се положителни тенденции в храненето на най-малките жители на Пазарджишка област. Това е констатацията на здравните специалисти от Регионалната здравна инспекция след проведения през 2016 г. контрол в 56 детски заведения в областта. Вече са обобщени данните от проверките на седмичните менюта в детските ясли и градини. Според специалистите менютата са разнообразни, като трябва да бъдат включени повече пресни зеленчуци. Директорите на детските градини са споделили като основна трудности при изготвяне на менютата ниския им дневен оклад за дете, който е в диапазона 1,80 - 2,20 до 2,50 лева.

ГОБЛЕНИ Сдружението на велинградските жени “Нежна сила” и тази година ще отбележи настъпването на пролетта с изложба на гоблени, изработени от велинградски майсторки. Тя ще бъде открита на 22 март в залата на общинския Туристически информационен център.

ПРАЗНИК Дневният център за възрастни хора с увреждания бгагодари на дългогодишната приятелка на центъра г-жа Марушка Събева. С певческия си талант тя зарадва и разплака присъствалите на емоционалното осмомартенско тържество.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води