Велинград - online - “Импулс” сложи ново начало на забравена традиция 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” сложи ново начало на забравена традиция
Публикувано 2017-03-28 09:14:06 от Темпо

На 25 март 2017 г. КСТ “Импулс” бе домакин на държавен турнир по спортни танци. Това се случи след 20-годишно прекъсване - време, през което във Велинград е имало състезания по спортни танци, но не от ранга на държавен турнир. Затова при официалното откриване кметът Костадин Коев, под чийто патронаж се проведе турнирът, изтъкна, че за него това е чест, а за Велинград е престиж и изказа личната си благодарност към треньорите на КСТ “Импулс”.

Президентът на клуба Петър Милчев също подчерта, че турнирът по спортни танци за Купа Велинград е една забравена традиция, която се надяват да стане ежегодна и в още по-голям мащаб. Той благодари на Община Велинград, на общинските съветници и кмета К. Коев, както и на клубния екип, организирал турнира: Мая Кондарева-Енчева, Венцислава Бормалийска, Кристиян Йорданов и Георги Ганев.
Домакините от “Импулс” благодариха с плакети на хората, помагали на клуба: кмета Костадин Коев, Марияна Зинкова и Цвета Спасова от ОА, директора на ЦПЛР-ОДК Катерина Мирчева, дирекорите на училища и детски градини Ани Василева, Емил Моллов, Марияна Байлова, Боряна Петричева, Таня Голомехова, на Антоанета Белухова, която преди 21 г. създава “Импулс”, на царицата на костюмите Рита Глиндеман, майстора на прическите Момчил, шофьора Петко Кунев, д-р Спасимира Шулева и управителя на “СИП-ТИЦ” Борис Станудин.
Програмата на турнира започна със зумба с гостите от Бургас на площад “Н. Гяуров” на 24 март и продължи през целия ден на 25 март в конферентната зала на хотел “Здравец”. Голямо бе вълнението при най-малките състезатели по спортни танци, които получиха възможност да покажат наученото в турнира “Изгряващи звезди” за некартотекирани двойки. В програмата бе включен и конкурс за формации, в който участваха и възпитаници на “Импулс”.
В открития турнир златни медали за “Импулс” Велинград спечелиха Борис Ушев - Ивана Енчева в клас 11Е, Мирослав Бозев - Габриела Навякова в 13D и Георги Драев - Ивана Цвеева в 15D. Сребърни медали завоюваха Мартин Ненов - Александра Тодорова в 15D, а бронзови Петър Величков - Мариам Атанасова в 11Е. В клас 11D. Владимир Величков - Габриела Рагина заеха шесто място.
В турнира за Купа Велинград при младежите над 19 г. новосформираната двойка Георги Киряков - Диана Енчева (Бургас 1975 - Импулс) победи в стандартните и в латино танците. При юношите Мирослав Бозев - Габриела Навякова взеха сребърните медали в стандарт и латина, а Георги Драев - Ивана Цвеева записаха две шести места.
Атмосферата в залата на хотел “Здравец” беше като на голямо състезание, но отново се видя, че Велинград има огромна нужда от истинска спортна зала с условия за състезателите и с места за публиката.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води