Велинград - online - “Импулс” сложи ново начало на забравена традиция 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 16
· Успехи на младата плувна смяна на ПК “Белмекен”
· Още една стъпка към бъдещето
Tuesday, October 09
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.10.18
· Общината ще се отоплява на пелети
· Кметът прави срещи в трите квартала
· ПРАВО НА ОТГОВОР: Полагаме максимални усилия за решаване на натрупаните проблеми
· Депутати от БСП представиха Визия за България
· Ремонтите за нова визия в Каменица – до Коледа
· Поръчката за нов скенер започва от начало
· В памет на героите от Балканската война
· След съдебно решение вписаха новото ръководство на НЧ “Отец Паисий-1893”
· Предизвикателството „Камино”
· ЦСОП – Велинград - една година по-късно
· Отсечените дървета заслужават втори шанс
· Малки обяви: 09.10.18
· Творческият сезон започна с награди
· Читалището – място за среща на пазители и традиции
· Обичам те, Велинград!
· ПГИТ “Ал. Константинов” стана училище-посланик на ЕП
· “Атлас” спечели пълен комплект медали за Купа “Велинград”

“Импулс” сложи ново начало на забравена традиция
Публикувано 2017-03-28 09:14:06 от Темпо

На 25 март 2017 г. КСТ “Импулс” бе домакин на държавен турнир по спортни танци. Това се случи след 20-годишно прекъсване - време, през което във Велинград е имало състезания по спортни танци, но не от ранга на държавен турнир. Затова при официалното откриване кметът Костадин Коев, под чийто патронаж се проведе турнирът, изтъкна, че за него това е чест, а за Велинград е престиж и изказа личната си благодарност към треньорите на КСТ “Импулс”.

Президентът на клуба Петър Милчев също подчерта, че турнирът по спортни танци за Купа Велинград е една забравена традиция, която се надяват да стане ежегодна и в още по-голям мащаб. Той благодари на Община Велинград, на общинските съветници и кмета К. Коев, както и на клубния екип, организирал турнира: Мая Кондарева-Енчева, Венцислава Бормалийска, Кристиян Йорданов и Георги Ганев.
Домакините от “Импулс” благодариха с плакети на хората, помагали на клуба: кмета Костадин Коев, Марияна Зинкова и Цвета Спасова от ОА, директора на ЦПЛР-ОДК Катерина Мирчева, дирекорите на училища и детски градини Ани Василева, Емил Моллов, Марияна Байлова, Боряна Петричева, Таня Голомехова, на Антоанета Белухова, която преди 21 г. създава “Импулс”, на царицата на костюмите Рита Глиндеман, майстора на прическите Момчил, шофьора Петко Кунев, д-р Спасимира Шулева и управителя на “СИП-ТИЦ” Борис Станудин.
Програмата на турнира започна със зумба с гостите от Бургас на площад “Н. Гяуров” на 24 март и продължи през целия ден на 25 март в конферентната зала на хотел “Здравец”. Голямо бе вълнението при най-малките състезатели по спортни танци, които получиха възможност да покажат наученото в турнира “Изгряващи звезди” за некартотекирани двойки. В програмата бе включен и конкурс за формации, в който участваха и възпитаници на “Импулс”.
В открития турнир златни медали за “Импулс” Велинград спечелиха Борис Ушев - Ивана Енчева в клас 11Е, Мирослав Бозев - Габриела Навякова в 13D и Георги Драев - Ивана Цвеева в 15D. Сребърни медали завоюваха Мартин Ненов - Александра Тодорова в 15D, а бронзови Петър Величков - Мариам Атанасова в 11Е. В клас 11D. Владимир Величков - Габриела Рагина заеха шесто място.
В турнира за Купа Велинград при младежите над 19 г. новосформираната двойка Георги Киряков - Диана Енчева (Бургас 1975 - Импулс) победи в стандартните и в латино танците. При юношите Мирослав Бозев - Габриела Навякова взеха сребърните медали в стандарт и латина, а Георги Драев - Ивана Цвеева записаха две шести места.
Атмосферата в залата на хотел “Здравец” беше като на голямо състезание, но отново се видя, че Велинград има огромна нужда от истинска спортна зала с условия за състезателите и с места за публиката.
Темпо

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай