Велинград - online - “ВКТВ” превърна деня на водата в празник 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“ВКТВ” превърна деня на водата в празник
Публикувано 2017-03-28 09:27:49 от Темпо

Общинското дружество “ВКТВ” Велинград отбеляза 22 март като Световен ден на водата. Празникът на централния площад бе открит с изпълнения на мажоретния състав към Духовия оркестър “Д. Мечев” и от заместник-кмета Светла Томова, която подчерта, че живата вода е най-голямото богатство на СПА столицата на Балканите Велинград. Управителят на “ВКТВ” Йордан Нанов призова велинградчани да бъдем съпричастни към голямото природно богатство ,което имаме и да го пазим и съхраняваме. “Велинград е изграден върху вода и живее от тази вода”, каза г-н Нанов. Официални гости на празника бяха общински съветници и кандидати за народни представители.

На сцената своите награди получиха първенците в различните възрастови групи на тазгодишния регионален конкурс на тема “Чиста вода - здраве за всички”. Първо място в категорията “Фотография” спечелиха Атанаска Маркова от СУ “Васил Левски” и Михаил Мишев от СУ “Св.св. Кирил и Методий”. За най-добра презентация беше наградена Елена Папазова от СУ “Св.св. Кирил и Методий”. За рисунка първи награди получиха Фатима Лилова от СУ “М. Драгинов”, Елена Лулина и Джемиле Кацарова от СУ “Св.св. Кирил и Методий”. Наградата за плакат спечели Лидия Нанова от СУ “Св.св. Кирил и Методий”. В категорията “Литературно творчество” бяха отличени победителите Моника Садъкова от СУ “м. Драгинов”, Теодора Кръстева от СУ “В. Левски” и Антоанета Кейбашиева от СУ “Св.св. Кирил и Методий”. Организаторите наградиха поетесата Боряна Стаева за цялостен принос към културата във Велинград.
Подарък за велинградчани и гостите на града по случай празника на водата бяха изпълненията на звездната трупа на Нешка Робева. Възпитаниците на голямата треньорка показаха цяла палитра от танци на различни народи и заслужиха аплодисментите на публиката. В програмата участваха още мажоретният състав към ОУ “Неофит Рилски” и фолклорни състави към ВиК дружества. Присъстващите имаха възможността да разгледат изложбата “Водата - благословеният дар” на Исторически музей - Велинград, а домакините от “ВКТВ” почерпиха с пити и минерална вода “Велинград”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай