Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.03.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.03.17
Публикувано 2017-03-28 10:00:30 от Темпо

СЪД На 21 март 2017 г. Окръжен съд - Пазарджик уважи жалба на Община Велинград срещу иска на “Еко Титан” за изплащане на парично задължение от 140 991 лева по две фактури от февруари 2016 г. Съдът обезсили разпореждането за незабавно изплащане и изпълнителния лист и отхвърли искането на “Еко Титан”. Решението в полза на общината подлежи на обжалване.


СЕСИЯ На 30 март ще се проведе редовната месечна сесия на Общински съвет - Велинград. Сред точките в дневния ред са приемане на план за финансово оздравяване на общината, превръщането на учиището в Кръстава в обединено, изслушването на информации за състоянието на пътната инфраструктура и водопреносната мрежа за минерална вода.

ФОНДОВЕ Областен информационен център - Пазарджик организира на 31 март от 10.30 часа в хотел “Елбрус” във Велинград информационна среща на тема “Възможности за финансиране чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове през 2017 г.“ Ще бъдат представени възможностите за финансиране по оперативните програми “Развитие на човешките ресурси“, “Наука и образование за интелигентен растеж“, “Иновации и конкурентоспособност“, “Околна среда“, “Региони в растеж“ и Програмата за развитие на селските райони.

ВОДИ Служебният министър на здравеопазването д-р Илко Семерджиев утвърди списъка с признати минерални води, които са общо 20 на територията на България. В списъка е минералната вода от Сондаж 5 “Горски извор” във Велинград. Тази година обаче от списъка е отпаднала минералната вода в Ракитово.

ЖАЛБА В Комисията за защита на конкуренцията е постъпила жалба срещу решението на Община Ракитово по обществената поръчка за реконструкция на водопроводната мрежа на ул. “Христо Ботев” в Костандово. Жалбата е подадена от фирмата “Пътища Пловдив”, очаква се решението на КЗК.

ПАША Кметът на Община Ракитово Костадин Холянов издаде заповед за забрана на пашата на селскостопански животни в горски територии и обработваеми земеделски земи. Нарушителите ще бъдат наказвани с глоби от 100 до 500 лева.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай