Велинград - online - Среднощно спречкване в ракитовско заведение завърши със смърт 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Среднощно спречкване в ракитовско заведение завърши със смърт
Публикувано 2017-04-04 13:12:17 от Темпо

Трагично завърши среднощно спречкване в бистро в Ракитово на 27 март 2017 г. По информация на пресцентъра на полицията между стопанина на заведението А.Л. на 33 г. и съседа му Р.С. на 45 г. се разразил скандал, който излязъл извън контрол. А.Л. извадил нож и успял да нанесе на Р.С. прободна рана в областта на главата.

Пострадалият е транспортиран незабавно от екип на “Спешна помощ” в УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив в състояние с опасност за живот. За съжаление лекарската намеса не е успяла да спаси живота на Р. С. и той е починал от нанесената рана.
Нападателят е задържан от полицаите на местопрестъплението. Извършен е оглед от дежурна група на РУ-Велинград, иззети са следи и веществени доказателства. За случая е уведомен прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик и спрямо А.Л. е образувано полицейско производство.
На 31 март прокуратурата е внесла в Окръжен съд - Пазарджик искане за задържане под стража на 33-годишния А.Л. Служебният защитник на Атанас Л. пледира, че най-вероятно слухови халюцинации са го подтикнали да нанесе удара с ножа и предвид умствената му изостаналост и необходимостта от лечение иска да му се определи мярка домашен арест. Искането на прокуратурата за задържане под стража е уважено от съда с мотив, че съществува обосновано предположение, че А.Л. е извършил деянието, за което е обвинен, както и че съществува реална опасност да извърши друго престъпление. Определението на съда подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Пловдив, където има насрочено дело за 6 април 2017 год.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България