Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.04.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.04.17
Публикувано 2017-04-04 13:22:19 от Темпо

ТОК На 31 март 2017 г. дружествата от групата на EVN България внесоха в Комисията за енергийно и водно регулиране заявления за цени на електро- и топлоенергията за своите клиенти за периода от юли 2017 г. до юни 2018 г. Искането е за повишаване на цените за електроенергията за битови клиенти в Югоизточна България. Промяната на дневната тарифа с 1,8%, а нощната тарифа скача с 4,9%.


НАСТИЛКА “Инфра-Велинград” и “ИСА-2000” извършиха необходимия ремонт и възстановиха асфалтовата настилка на бул. “Съединение” в участъка на пресечките с ул. “Макаренко” и ул. “Вела Пеева”. Договореният с кмета Костадин Коев срок бе спазен, съобщи общинският пресцентър.

ПРОВЕРКИ От началото на април отдел “Инспекторат” към Община Велинград започва проверки, при които ще следи за натрупани по улици и тротоари строителни отпадъци, дърва, боклуци и др. На 31 март изтече определеният от кмета Костадин Коев срок, в който гражданите да почистят пред домовете си. След проверките служителите на “Инспекторат” ще налагат санкции.

ХЛЯБ 22 000 лева е прогнозната стойност на обществената поръчка за доставка на хляб, обявена от Община Ракитово. Хлябът е предназначен за детските и социални заведения в общината, а срокът на поръчката е 12 месеца. Публичното състезание ще се проведе на 21 април 2017 г.

ЖАЛБА Фирма “Щрабаг” ЕОД подаде жалба в Комисията за защита на конкуренцията срещу Община Сърница. Жалбата е във връзка с избора на изпълнител на строително-монтажните работи по ремонт на улици в Сърница и е оставена от КЗК без движение.

МОСКВА На 27 март кметът К. Коев се срещна с ученици от СУ “Св.св. Кирил и Методий” и московска гимназия, на която велинградчани гостуваха преди седмици. Кметът изрази подкрепа за сътрудничеството между двете училища, което е част от традиционно добрите отношения между българския и руския народ.

КИНО Променени бяха датите на прожекциите на новия български игрален филм “Воевода” в НЧ “Отец Паисий-1893” във Велинград. Филмът ще можем да видим на 4, 5 и 6 април от 18 часа.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води