Велинград - online - Борците от “Торнадо” с нови успехи на тепиха 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Борците от “Торнадо” с нови успехи на тепиха
Публикувано 2017-04-11 08:55:30 от Темпо

На 5 април в Стара Загора се проведе турнирът по класическа борба за деца “Кольо Узунов”. В състезанието в памет на майстора на спорта и заслужил треньор по борба Кольо Узунов, взеха участие и възпитаници на Спортния клуб по борба “Торнадо” от Костандово.

Тримата състезатели от “Торнадо” играха три финала, съобщи със заслужена гордост техният треньор Момчил Балиев. Златен медал в категорията до 35 килограма завоюва Петьо Ангелов. Мартин Шишеков и Явор Шевров се бориха във финалите за трето - пето място в категориите до 53 и до 59 килограма, като останаха пети в крайното класиране.
Преди турнира в Стара Загора тримата борци от “Торнадо” участваха на републиканското първенство по борба класически стил в Сливен. В държавния шампионат Мартин Шишеков и Явор Шевров са седми в своите категории, а Петьо Ангелов се класира на десето място. Конкуренцията бе много голяма, тъй като участваха над 220 борци, сподели Момчил Балиев.
Спортният клуб “Торнадо” в Костандово с председател Славчо Пелев е единственият в цялата област Пазарджик по класическа борба. Олимпийската дисциплина, донесла толкова много медали за Блъгария, в момента се развива предимно в големите градове, където има запазени школи. В СКБ “Торнадо” тренират състезатели от Ракитово, Костандово, Дорково и Велинград. Тренировъчната дейност се провежда в новата спортна зала, с която разполага Костандово.
Следващите състезания за “Торнадо” са на 19 и 20 март във Враца, където ще мерят сили в Държавния личен отборен шампионат за деца и на 3 юни в Пловдив, където ще е шампионатът за момчетата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води