Велинград - online - Регионалната програма за заетост ще осигури 76 работни места 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Регионалната програма за заетост ще осигури 76 работни места
Публикувано 2017-04-11 09:13:45 от Темпо

На 6 април Комисията по заетостта одобри Регионална програма за заетост в област Пазарджик за 2017 г. Програмата ще бъде финансирана със сумата от 245 817 лева, от които 239 280 лева са средства от държавния бюджет, 6 387 лева са осигурени от 12-те общински администрации, участващи в програмата, а 150 лева са от Областна администрация Пазарджик. Предоставената от държавата на област Пазарджик финансова квота е усвоена на 99,7%.

По програмата ще бъдат наети 30 безработни над 50-годишна възраст, 25 безработни младежи до 29 години, 13 безработни с ниска и нетърсена на пазара на труда професионална квалификация, 5 продължително безработни лица и 3 безработни с увреждания. Разпределението по общини на броят наети лица е следното: Велинград - 15, Ракитово - 9, Лесичово - 7, Септември - 7, Сърница - 7 , Пазарджик - 6, Батак - 5, Брацигово - 5, Панагюрище - 4, Пещера - 4, Стрелча - 3, Белово - 3 и 1 бр. за Областна администрация Пазарджик.
На заетите по програмата ще се възложи изпълнение на ремонтно-възстановителни работи и поддръжка на улична пътна мрежа в населените места, поддръжка и почистване на паркови територии, включително гробищни паркове, поддръжка и почистване на административни сгради, сгради и зали за културни мероприятия и прилежащи паркови пространства, благоустрояване на пешеходни зони в населените места и др. Всички заети по програмата ще работят за срок от 6 месеца - 46 от тях на пълно работно време от 8 часа, а други 30 на непълен работен ден от 6 часа. Програмата ще се представи в МТСП и ще се реализира, след утвърждаване от министъра на труда и социалната политика, в периода от 1 май до 30 ноември 2017 г.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води