Велинград - online - Общински съветник, ексуправител и инженер се борят за шеф на “ВКТВ” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Общински съветник, ексуправител и инженер се борят за шеф на “ВКТВ”
Публикувано 2017-04-25 09:47:01 от Темпо

Общинският съветник от ГЕРБ Георги Мяшков, бившият управител Борис Голомехов и инж. Благовест Минов бяха допуснати до участие в конкурса за управител на общинското дружество “ВКТВ” ЕООД Велинград. Документи за участие е подала и Парашкева Топалова, но според комисията от общински съветници тя не е доказала с документи изискването за най-малко 3-годишен управленски опит и затова не е допусната.

Кандидатите имаха срок за подаване на документите първоначално до 15 април, но заради Великденските празници той беше удължен до 18 април 2017 г. На 19 април се е провело първото заседание на комисията, в която участват 9 общински съветници: Ирина Шумарова (ГЕРБ) - председател, Никола Делиев (БСП) - секретар, Тодор Шейнов (МК “Патриоти”), Пламен Хаджиев (ДПС), Радка Димитрова (МК “Бъдеще за община Велинград”), Радослав Димов (МК “Заедно за Велинград”), Александър Даскалов (Народен съюз), Орце Орцев (СДП) и Валентин Бозев (ГЕРБ). Поради отсъствието на Ирина Шумарова, която бе избрана за председател и юрист в комисията, заседанието е председателствано от секретаря Никола Делиев и е участвала Дафинка Семерджиева, която е юрист към Общински съвет - Велинград.
Комисията е определила 8 май като срок, в който тримата допуснати кандидати трябва да представят своите бизнес-програми за управление на “ВКТВ”.
На фона на съобщенията и съмненията за наличие на наднормени нива на уран в питейната вода във Велинград и селища от общината, изборът на управител на водното дружество става задача с много високо ниво на отговорност - не пред партийните централи, а пред жителите и гостите на нашата община.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай