Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.04.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.04.17
Публикувано 2017-04-25 09:50:05 от Темпо

ЗЛАТО Златарски магазин в близост до Пазара във Велинград беше обран през нощта на 20 срещу 21 април. Сигналът е получен минути преди 2 часа. На местопроизшествието беше извършен оглед от полицията, работиха и специалисти от криминалистичната лаборатория. До 23 април вкл. от МВР не съобщиха информация по случая и версиите, които разследват.


ВИП Сред многото ВИП гости, които посрещнаха Великден във Велинград, бяха ексминистрите и настоящи депутати от ГЕРБ Томислав Дончев и Владислав Горанов. Двамата се разходиха по центъра на курорта на Велика събота, отпочивайки от тежките преговори за бъдещия коалиционен кабинет.

СЕСИЯ По дневен ред от 35 точки ще вземат решения общинските съветници във Велинград на редовната сесия на 27 април. Ще бъдат разгледани годишните финансови отчети на общинските фирми “МБАл-Велинград и “ВКТВ”, както и на общинското предприятие “СИП-ТИЦ”. Голям брой от решенията са свързани с имоти в местностите Марина ливада и Вельовица.

ЗАЕТОСТ Дирекция “Бюро по труда” - Велинград обяви средствата, за които работодателите от общините Велинград, Ракитово и Сърница могат да кандидатстват за сключване на договори по Закона за насърчаване на заетостта през април 2017 г. За работодатели от частния сектор и читалища свободните средства са 9 394 лв., а за държавни и общински лечебни заведения, училища, детски градини и предприятия с държавно и общинско участие - 19 209 лв. Крайният срок за подаване на заявки е 28 април 2017 г.

ОСПОРЕНО Областният управител Златко Митрев върна за ново обсъждане незаконосъобразно решение на Общински съвет - Ракитово. Решението е за промяна начина на трайно ползване на пасище на ливада в местността „Крашка“ в землището на Костандово. Според Областната управа липсват данни за наличието на инвестиционни проекти, които да налагат промяната. Решението следва да бъде разгледано от общинските съветници в Ракитово в 14-дневен срок.

КОНЦЕРТИ На 25 и 26 април в Народно чиатлище “Васил Левски-1904” в кв. Каменица концерти ще изнесе Националният ансамбъл “Филип Кутев”. За първи път редом с именитите танцьори на сцената ще излязат и деца от велинградските фолклорни ансамбли. В концерта на 25 април ще участва Представителният детско-юношески ансамбъл “Здравче-венче”, а на 26 април ще се включи детският фолклорен ансамбъл “Чепинче”.

РИЦАРИ Петокласници от ОУ „Неофит Рилски“ Велинград за първи път се включиха в конкурса за рисунка и есе „Рицарят в мен“, организиран от командерия „Св.Св. Константин и Елена“ към Ордена на рицарите тамплиери от Йерусалим и одобрен от Министерство на образованието. 50 рисунки, есета и стихове ас представени на областната изложба във фоайето на Младежки дом - Пазарджик.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води