Велинград - online - В приказния свят на мебелите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В приказния свят на мебелите
Публикувано 2017-05-09 09:26:26 от Темпо

За поредна година единствено Ппрофесионалната гимназия по дървообработване “Иван Вазов“ Велинград взе участие в организираната от Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП) изложба в Интер Експо Център в София “Светът на мебелите“, на която учениците и учителите се насладиха на стила, елегантността и модерните технологии, дълбоко преплетени с традиционните занаяти.

Нашите ученици от 10 и 11 клас, заедно с Мирослава Симеонова от БКДМП, посетиха щандовете на големи мебелни фирми, за да се запознаят с новостите в технологията на изработване на мебелни изделия. Впечатлиха се от високото качество на продуктите и атрактивното им представяне пред множеството посетители.
Нашето училище се представи с градинска мебел “Кът на мъдростта“ и кухненски шкаф в стил “Рустик“, които ще придадат уют и топлина на всеки дом и предизвикаха интереса на посещаващите форума.
Вдъхновени от организираното пътешествие в “света на мебелите “, възпитаниците на нашето училище почерпиха идеи и обмениха опит със свои връстници от Перник и Сливен. За тях участието в този престижен форум,е поредното доказателство за развитието на дървопреработващата промишленост, за усъвършенстването на новите технологии и прилагането и съчетаването им с традиционните методи.
Ние, учителите, сме горди с нашите възпитаници, които чрез своето творчество продължават да популяризират традиционните български занаяти, участвайки в престижни форуми като “Светът на мебелите“!
ПГД “Иван Вазов“

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола