Велинград - online - Успешна генерална репетиция за ПК “Чепинец” в Сандански 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Успешна генерална репетиция за ПК “Чепинец” в Сандански
Публикувано 2017-05-23 08:04:35 от Темпо

Доволни се върнаха плувците на „Чепинец” от международния турнир "Спартак", провел се на 13-14 май в Сандански. В него участваха рекордният брой състезатели - 750, от 40 клуба от България, Македония и Косово.

Името на Велинград и клуба браниха достойно Христине Стоилова, Георги Целев, София Николова, Доротея Николова, Валентина Дебелушина, Надежда Тупарова, Петрея Шулева, Вероника Николова, Мила Чорбаджиева, Валентин Стойнов, Мартин Тюфекчиев, Иван Ръджов, Атанас Шулев, Иван Додников и най-малките в отбора - Елица Овчарова и Адриана Димитрова, чийто дебют беше отличен. Всички те достойно представиха клуба, като показаха най-доброто от себе си и подобрявайки собствените си постижения. Това беше генералната им репетиция за предстоящите държавни първенства на 50 м басейн. И макар без подготовка на голям басейн, те се представиха много добре, спечелвайки 5 медала.
Георги Целев е шампион на 50 и 100 м бруст при юношите, а на 200 м бруст е със сребърен медал. Христине Стоилова е с бронзови медали на 100 и 200 м бътерфлай при жените.
Домакините разрешиха извън класирането да плуват и седемгодишни, които все още не са картотекирани и не участват в държавни първенства. Елица Овчарова стана първа на 50 свободен стил и 50 м бруст, а на 50 м бътерфлай и 50 м гръб е втора. Адриана Димитрова е шеста на 50 м свободен стил и седма на 50 м гръб.
При родените през 2008 г. Петреа Шулева е пета на 50 м бътерфлай и осма на 50 м бруст. Мила Чорбаджиева е единадесета на 50 м бруст. Вероника Николова е тринадесета на 50 м гръб.
При родените през 2007 г Мартин Тюфекчиев е десети на 50 м гръб.
При родените през 2005/2006 г Доротеа Николова е с осми места на 50 и 100 м гръб. Между първите шестнайсет в своите дисциплини се класираха и София Николова, Иван Ръджов и Надежда Тупарова.
Продължаваме подготовката за държавните първенства и очакваме с нетърпение предизвикателствата, които ще ни предоставят.
Христо Доксинов, ПК “Чепинец”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води