Велинград - online - Президентът Румен Радев: Образованието е нашето утре 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Президентът Румен Радев: Образованието е нашето утре
Публикувано 2017-05-23 08:39:12 от Темпо

По време на визитата си във Велинград президентът Румен Радев посети СУ “Св.св. Кирил и Методий”. Директорката Ани Василева показа част от училищните зали и кабинети, в които президентът разговаря с ученици. Един от важните за зрелостниците проблеми е фактът, че българската образователна система не признава резултатите от международно признаните изпити по езици. Независимо от постигнатите високи резултати на тези изпити, дванадесетокласници трябва да държат матура, въпреки че вече са показали много по-високо ниво на знанията.
Президентът Р. Радев пое ангажимент да разговаря по проблема с новия министър на образованието. Той оцени високо избраната от училището визия с акцент върху информационните технологии и чуждоезиковото обучение.
На среща с учители и ученици в залата на училището г-н Радев заяви: “Образованието е нашето утре. То е ключът за нашето бъдеще. От това зависи дали България ще бъде модерна, развита и конкурентноспособна държава. Благодаря за вашето трудолюбие и визионерство!”
След музикалния поздрав от Мариам Маврова и “Звънче” дойде и най-емоционалният момент. Третокласникът Йордан Василев сподели с президента Румен Радев своята мечта да лети и да стане пилот като него, след което му подари саморъчно изработен малък самолет. “Ти вече летиш, а за мен ще е удоволствие някой ден да полетим заедно!”, отговори президентът.
Преди да си тръгнат, президентът Румен Радев и цялата официална делегация застанаха за обща снимка с учители и ученици. Г-жа Ани Василева избра специално място - същото, на което преди години учители и ученици от СУ “Св.св. Кирил и Методий” са се снимали с първия български космонавт Георги Иванов.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води