Велинград - online - Празничен 24 май в Ракитово 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Празничен 24 май в Ракитово
Публикувано 2017-05-30 09:00:43 от Темпо

В Ракитово празничният 24 май започна с дъжд и музика в изпълнение на музикантите от Градския духов оркестър. В НЧ “Будилник” се събраха много хора, сред които и официалните гости кметът на община Ракитово Костадин Холянов и председателят на Общинския съвет Нина Димова. Зам.-кметът Цанко Молов поднесе празнично приветствие, в което подчерта, че това, което ни е съхранило като народ, е магията и силата на буквите.

С благодарност за тяхната всеотдайност и труд Община Ракитово връчи плакети и грамоти на 23-ма учители, читалищни дейци, дейци на културата и изкуството. Сред тях са диригентът и ръководителят на духовия оркестър Никола Янев-Чоли, библиотекарката Анна Митева, много преподаватели, а за директор на годината отличие получи директорката на Помощното училище “Д-р Петър Берон“ Лазарина Янушева.
В празничната програма участваха деца и възпитаници от всички училища и детски градини в общината: мажоретен състав към СУ “Св. Кл. Охридски“ с ръководител Таня Пейчинова, детска вокална група “Дъга“ към НЧ “Будилник“ с ръководител Стоян Арабов, детски танцов състав “Силивряк“ с ръководител Светлана Стоева, танцова формация “Росинка“ към Професионална гимназия “ Хр. Смирненски“ с ръководител Катя Пелева, трио “Тъпани“ към ОУ “Хр.Ботев“ с ръководител Илия Андонов. Стихотворения, посветени на 24 май и на светите братя Кирил и Методий, рецитираха Мария Мирова и Любомира Добрева от ДГ “Малина Тодорова“, Славена Мечева и Христо Иванов от ДГ “ Митко Палаузов“ и Иван Кокошкин от ПУ “Д-р Петър Берон“.
Пресцентър на Община Ракитово

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай