Велинград - online - Съветници питат, кметът отговаря за асфалтирането на улици 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Съветници питат, кметът отговаря за асфалтирането на улици
Публикувано 2017-05-30 09:07:05 от Темпо

Общинските съветници от “Бъдеще за община Велинград” отправиха няколко въпроса към кмета Костадин Коев по темата за асфалтирането на улици във Велинград. На сесията на 25 май те получиха писмени отговори по няколко основни проблема:

ХОРИЗОНТАЛНАТА ПЪТНА МАРКИРОВКА
За полагането на хоризонтална пътна маркировка и поставяне на пътни знаци през февруари 2017 г. Общинският съвет е отпуснал сумата от 30 000 лева. След това сумата е намалена с 10 000 лева и в момента общината разполага с 20 000 лева. Общината има готовност да сключи договор за полагане на хоризонталната маркировка, но се съобразява с неподходящите климатични условия и затова се въздържа да стартира тези дейности.
КОИ УЛИЦИ ЩЕ СЕ РЕМОНТИРАТ
Според дадения от кмета К. Коев отговор улиците, които предстоят да бъдат основно ремонтирани през 2017 г. са: “Буков дол”, “Милош Папарков”, “3-ти март” и “8-ми март”. Ще бъдат извършени ремонтни дейности на улиците: “Христо Смирненски”, “Милеви скали” и “Георги Кирков”. Предвижда се цялостно машинно асфалтиране на улиците “Есперанто” и “Мур”, както и на ул. “Малчика” (под църквата в Каменица).
НА КОИ УЛИЦИ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ ТРОТОАРИ
През 2017 г. се предвижда изграждането и благоустрояването на тротоарна настилка на ул. “8-ми март”, както и основен ремонт и изграждане на нови тротоарни настилки на улиците “Христо Смирненски”, “Милеви скали” и “Георги Кирков”.
ЩЕ ИМА ЛИ РЕМОНТ НА ПАВИРАНИТЕ УЛИЦИ КЪМ ХОТЕЛИТЕ
От общината информират, че ул. “Тошо Стайков” (към хотелите “Двореца”, “Енира”, “Велинград”, болница “ВИТА” и др.) и ул. “Николай Хрелков” (към хотелите “Бор”, “Макси”, “Кисловодск”) се рехабилитират постоянно, в определени компрометирани участъци. На въпроса в какви срокове ще се предприемат ремонтни дейности в близост до ОДК, за да не се допуснат пътно-транспортни произшествия, от общината отговарят, че проблемът се разглежда регулярно от постоянно действащата общинска комисия по безопасност на движението по пътищата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола