Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.05.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.05.17
Публикувано 2017-05-30 09:20:44 от Темпо

НАДЗОР Софийската фирма “Топ надзор консулт” ООД ще извършва строителния надзор по проекта за ремонт на централната част на Велинград. Фирмата спечели обявената от общината обществена поръчка на стойност 40 000 лева. Очаква се класирането по обществената поръчка за избор на изпълнител на строително-ремонтните дейности.


ПЪТУВАНЕ Допълнителни средства за възстановяване на транспортните разходи на пътуващите учители ще получат общините. С постановление на Министерския съвет от 18 май са разпределени сумите за отделните общини. В област Пазарджик средства не получава единствено община Сърница. За община Велинград сумата е 92 386 лева, а за община Ракитово 17 001 лева.

ДИСЛЕКЦИЯ На 23 май в голямата зала на община Велинград се проведе информационна среща на тема “Дислекция, как да я разпознаем и как да помогнем на децата с дислекция”. Организатор на срещата беше Центърът за настаняване от семеен тип на деца и младежи във Велинград, воден от желанието тези проблеми да получат повече обществено внимание и разбиране. Гост лектор беше проф. Ваня Матанова - доктор на психологическите науки, ръководител на катедра Психология в СУ „Св. Кл. Охридски”, председател на Българската асоциация по дислексия.

“ЗДРАВЧЕ-ВЕНЧЕ” “От малки до големи” - така се нарича годишната продукция на Представителния детско-юношески фолклорен ансамбъл “Здравче-венче”. Тя ще бъде представена на 30 март от 18.30 часа в залата на читалището в кв. Каменица.

1 ЮНИ Голям концерт за деня на детето 1 юни подготвят участниците в школите и съставите към Общинския детски комплекс (ЦПЛР-ОДК). Детският празник ще започне в 10.30 часа на площад “Николай Гяуров” във Велинград.

ИЗЛОЖБА Изложба с рисунки, посветени на 24 май, подредиха деца от Помощното училище “Драган Манчов” и ЦПЛР-ОДК. Картините на малките художници могат да бъдат видени във фоайето пред голямата зала на община Велинград.

ТУРНЕ В рамките на националното си турне певицата Илка Александрова ще изнесе концерт и във Велинград. Домакин е Народно читалище “Васил Левски-1904”, а концертът ще се състои на 31 май.

БЛАГОТВОРИТЕЛНО Детският танцов състав “Силивряк” в Ракитово кани на благотворителен концерт “5 години от началото” на 1 юни 2017 г. от 18:30 часа в салона на читалище "Будилник". С този концерт възпитаниците на Светлана Стоева и техни приятели от различни състави в община Ракитово набират средства за участието на момичетата от 3-та възрастова група в Международния летен фолклорен фестивал в Катерини Паралия, Гърция.

ДЪРВОСЕКАЧИ От 12 до 14 юни в Сърница ще се проведе национално състезание за дървосекачи. В неговата огранизация се включват общината, Министерството на земеделието, ДГС “Селище” и местна фирма, която ще осигури наградите. Победителите ще получат и възможността да участват в международно състезание за дървосекачи.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води