Велинград - online - Първо силно участие в работническия спортен фестивал 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Първо силно участие в работническия спортен фестивал
Публикувано 2017-06-13 09:04:07 от Темпо

Велинградският работнически спортен клуб „Хамлет Йовчев“ с председател Неделчо Гарванов взе участие в 14-ия международен работнически спортен фестивал, който се проведе от 7 до 11 юни във Варна. За велинградчани това е първо участие в мащабната спортна проява, организирана от Българската работническа федерация „Спорт и здраве“ със съдействието на Министерството на младежта и спорта и КНСБ.
Над 1200 спортисти от 15 страни на 3 континента се включиха в състезанията - Русия, Мексико, Китай, Литва, Полша, Украйна, Израел, Туркменистан, Македония, Румъния, Унгария, Казахстан и България. Те се състезаваха в 15 спортни дисциплини: мини футбол, плажен волейбол, боулинг, тенис, тенис на маса, шахмат, бридж, стрийтбол, дартс, плуване, теглене на въже, петанк, плажна борба спортна табла и вдигане на пудовка.
Велинградчани участваха в турнирите по плуване, тенис и спортна табла. Силното представяне донесе на РСК “Хамлет Йовчев” шесто място в комплесното класиране за Купата на КНСБ. Клубът е с равен брой точки с петия в класирането тим на Първа инвестиционна банка. Това е голям успех, като се отчита фактът, че велинградският клуб участва за първи път в най-голямото работническо спортно събитие в България.
Шампионска титла в спортната табла спечелиха Даниела Джарова и Диана Костова от РСК “Хамлет Йовчев”. Дамите вдигнаха купата на победители в отборното класиране, докато мъжкият отбор на велинградчани се нареди на 14-то място.
В тениса женският отбор на РСК “Хамлет Йовчев” бе на крачка от медалите, но остана на четвърто място. При мъжете конкуренцията бе много голяма, а велинградчани участваха с два отбора, които заеха 6 и 8 място. Силни индивидуални класирания записаха Виктор Йовчев и Атанас Палигоров.
Мъжкият отбор на РСК “Хамлет Йовчев” спечели четвърто място в плуването. В индивидуалните битки Владимир Георгиев стана четвърти на 50 м бруст, а Виктор Йовчев е седми на 100 м съчетано плуване.
Председателят на клуба Неделчо Гарванов сподели за “Темпо”, че организацията на състезанието е била на изключително високо ниво. За велинградчани участието е ценен опит, който ще използват в бъдещата си състезателна дейност.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води