Велинград - online - Кметът Костадин Коев: Предстои смяна на УС на клуба 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, October 02
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.10.18
· „Синята зона не ни е читава“
· Каменчани все по-гневни заради водата
· Ново обществено обсъждане ще решава бъдещето на Клептуза
· ПРЯКА РЕЧ: Спрете срамното решение за Клептуза
· Според министъра на земеделието няма нарушения в защитена местност “Клептуза”
· СЕСИЕН ОБЕКТИВ 27.09.18
· Жалба по лято и още нещо
· Не на тормоза и агресията в училище
· Туризмът има нужда от кадри, кадрите имат нужда от подкрепа
· Малки обяви: 02.10.18
· А родителите не дойдоха
· ПРЯКА РЕЧ: Неспазени ангажименти
· „Песента ни свързва“
· Когато водното спасяване е призвание
· На 6 октомври стартира планинският полумаратон Ремово-Блатца-Ракитово
· Обновен салон в Деня на спорта
· „Чепинец” не успя да победи у дома
Tuesday, September 25
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.09.18
· Нови идеи за Клептуза: парк с водни атракции и без търговия

Кметът Костадин Коев: Предстои смяна на УС на клуба
Публикувано 2017-06-13 09:05:56 от Темпо

На пресконференция на 8 юни кметът Костадин Коев отговори на въпрос на “Темпо” за отпадането на ФК “Чепинец” и плановете за бъдещето на отбора:
“На базата, че през годините ФК “Чепинец” често играеше без стадион и без школа, да стигнем дотук има логика. Когато аз станах председател на УКС на клуба, бяха изказани много мнения, че с местни футболисти можем да изградим отбор, който да защити мястото на Велинград в лигата.
Бях се отдалечил от футбола, но това бе становището на специалистите, включително на областния председател на БФС Спас Иванов и аз се предоверих. Заложихме на местни футболисти, но нивото в Югозападната Трета лига се оказа много високо: играе се качествен футбол, с обиграни състави, от отбори с 4-годишен опит, с изградени детско-юношески школи, с утвърдени треньори.
През първия полусезон не бяхме достатъчно подготвени. През втория полусезон Наско Стоилов се върна с негов отбор. Той е треньор, който си разбира от работата. Нещата се скъсаха, когато поехме управлението, защото имаше сума за плащане от предишното ръководство. Ние разплатихме част от сумата, но стартирахме с местни футболисти. През втория полусезон “Чепинец” изигра доста сполучливи мачове като успеха в Перник, но напрежението си каза думата. Футболистите се запънаха пред местната публика заради изискването непременно да спечелят 3 точки в домакинските мачове. Заредиха се мачове сряда - събота, а те все пак са с аматьорски статут и не можаха да се справят с това темпо. Загубите от Разлог и “Рилски спортист” се оказаха възлови и битката за оставане беше предрешена.
Сега трябва да се проведе едно общо събрание и да бъде направена смяна на Управителния съвет на ФК “Чепинец”, защото не е работещ. Трябват ми хора, с които да разпределим задачите и да вървим напред. Финансите бяха обезпечени, поетите финансови ангажименти ги изпълнихме и нямаме задължения към футболистите. Те можеха малко повече да се раздадат, но са аматьори, а част от тях са и наемници и много бързо мотивацията им спада, още при първия гол. Набелязъл съм хора, които искат да работят. Специално благодаря на Георги Белев и Филип Устабашиев, които перфектно си свършиха работата и бяха много полезни за отбора. Ще тръгнем от по-ниска група. Имаше вариант да заменим лиценз на друг отбор и да останем, но не се случи. Ще има доста трудности, в долната група се играе по-трудно. Треньорът Атанас Стоилов ще прецени каква е неговата заинтересованост да остане или не начело на отбора. Предстои този въпрос да се обсъди в най-скоро време.
Отпадането на ФК “Чепинец” ще освободи на общината финансов ресурс. По най-рационален начин ще го пренасочим към другите спортни клубове, които го заслужават.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води