Велинград - online - Гордост за Велинград: Димитър Бербатов награди Мариам Маврова 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Гордост за Велинград: Димитър Бербатов награди Мариам Маврова
Публикувано 2017-06-20 09:20:27 от Темпо

На 14 юни 2017 г. повече от 35 000 зрители на националния стадион “Васил Левски” в София не само аплодираха звездните отбори на Димитър Бербатови Луиш Фиго, а и подкрепиха благотворителната кауза на фондацията на големия български футболист. В почивката на футболния спектакъл Димитър Бербатов от името на своята фондацията, която има за цел да подпомага млади талантливи деца, раздаде наградите за 2016 година.

Във всяка от трите категории изкуство, наука и спорт бяха отличени по три деца. Гордост за Велинград е, че в категорията изкуство наградата заслужи Мариам Марова, която и през 2016 г. бе на музикалния върх в много фестивали у нас и в чужбина. Мариам получи красивата статуетка на фондацията лично от Димитър Бербатов и под аплодисментите на публиката. След това тя сподели в социалните мрежи: “Вчера изпитах една емоция, която няма как да се опише с думи...Безумно щастлива съм...Искам да благодаря с цялото си сърце на Димитър Бербатов, на изпълнителния директор Димитрина Ходжева и на целия екип на "Фондация Димитър Бербатов" за всичко, което правят за талантливите деца на България! Обичам ви и ви казвам едно огромно БЛАГОДАРЯ!”
Равносметка на грандизното събитие направи и Димитър Бербатов: „Днес не беше целта да вкарам. Целта беше да съберем хора на стадиона. Да видим повече дарители, да видят хората какви деца имаме.” Усиилята на футболиста, който за девета година награждава талантливи и успели български деца, буди уважение и заслужава съпричастност! Дано догодина отново да се радваме на толкова голям спортен празник и отново сред наградените от фондацията да има дете от Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води