Велинград - online - Нова серия награди за „Звънче“ от три фестивала 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Kъща за гости "ГЕРГЕВАНА"


Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Барокамера - ХИПЕРБАРИКА


Tuesday, November 13
· „Чепинец” загуби дербито, ще догонва”Чико-Бунара”
· Златни медали за малките гимнастички
· Футболният турнир на финалната права
· ФК “Левски” Ракитово избра ново ръководство
Wednesday, November 07
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.11.18
· Нова диригентска криза в духовия оркестър
· ОБРАТНА ВРЪЗКА: Отново за ДГС “Алабак” и липсата на дърва за огрев
· ВОДЕНО ОТ ОБЩНОСТИТЕ МЕСТНО РАЗВИТИЕ МИГ «БЕЛОВО, СЕПТЕМВРИ, ВЕЛИНГРАД»
· Политическата академия на Жени ГЕРБ заседава във Велинград
· Най-дългата улица в Костандово с нов асфалт
· Ремонтираха 7 км от пътя Сърница - Доспат
· КРИМИ ХРОНИКА 06.11.18
· Нови имена от Комисията по досиетата
· Почит към духовните водачи на България
· Открит урок по гражданско образование в президенствотото
· Празничен концерт и награди за юбиляри
· Никола Янев-Чоли получи грамоти за принос в културата
· 10 години Център за обществена подкрепа
· Малки обяви: 06.11.18
· ОДК почете деня на будителите

Нова серия награди за „Звънче“ от три фестивала
Публикувано 2017-06-20 09:36:43 от Темпо

На 3,4 и 5 юни 2017 г. в Петрич се проведе XVII Международен конкурс за забавна и популярна музика „Изгряват звезди“. Всяка година на откритата сцена в центъра на града три дни детските гласчета огласяват Петрич. Участниците бяха 73 на брой , като от тях имаше певци от Италия и Русия. От България се представиха участници от Свищов, Сливен, Лом, Русе, Велинград, Сандански, София, Пловдив, Хисаря, Самоков. Журито беше в състав: Хайгашод Агасян - председател, Светослав Лобошки, Ирина Савенкова, от Санкт Петербург и Вили Икономов – членове.

Представителите на музикална школа „Звънче“ бяха Калина Десподска, Михаела Нанова, Венелин Каленов и Николета Сачкова. Конкурсът беше много силен, но нашите „звънчета“ се представиха блестящо и не отстъпиха по нищо на другите участници. С изпълненията си доказаха, че сме една от водещите школи в страната. Нашият прекрасен квартет „Веселите звънчета“, който събра овациите на публиката и журито, донесе първо място и покана за участие на фестивала „Маленкие звездочки“ в Санкт Петербург. Всеки един певец от квартета спечели своите индивидуални награди. Във lI-ра възрастова група Калина Десподска завоюва I-вото място, а Михаела Нанова- III-то място. В трета възрастова група, Венелин Каленов спечели III-то място, а Николета Сачкова – II- място. Дуетът „Велинградски звънчета“ – Николета и Венелин, завоюваха престижното II-ро място.
Като се има предвид каква беше конкуренцията, като ръководители се гордеем с техните постижения. Всеки един от тях изпя първата си авторска песен. Това направи огромно впечатление , първо на журито и след това на всички слушатели в Петрич.
Гала концертът беше сниман от ТВ „Родина“ и се предаваше директно. Всички деца обичат да ходят на конкурса „Изгряват звезди“, защото първите десет години се снимаше от БТВ, а сега правата са дадени на ТВ „Родина“. На Гала концерта нашите „звънчета“ изпяха авторските си песни, а Калина Десподска изпълни песента „Ах, мамочка“ и всичко това бе по настояване на журито.
На 10 юни в град Челопеч се проведе първи фестивал за млади изпълнители “Моята песен за България". В събитието, което се състоя на амфитеатралната сцена на красивия парк "Корминеш", взеха участие индивидуални изпълнители и вокални групи от цялата страна на възраст до 18 години. Техните изпълнения бяха оценявани от професионално жури с председател композитора Светослав Лобошки и членове популярния оперетен и поп певец Орлин Горанов и естрадния певец и музикален педагог Етиен Леви.
Нашите звънчета Калина Десподска и Николета Сачкова успяха да покажат своите възможности и завоюваха заслужено наградите си. С първа награда бе отличена Калина във втора възрастова група с авторските песни ,,Пътуване" и ,,Молитва за България"музика и аранжимент Иван Казалиев . С песента ,,Молитва за България'' Калина се състезаваше и за голямата награда на фестивала от 1500 лева за нова авторска песен за България. Престижен успех при индивидуалните изпълнители постигна Николета Сачкова, която спечели първа награда награда във трета възрастова група с изпълненията си на песните "Майка ми" из репертоара на Лили Иванова и ,,Love runs out". Калина и Николета пяха на гала концерта на фестивала, където официално получиха красивите си статуетки. Те двете получиха множество комплименти и признания от журитo и си тръгнаха с прекрасни спомени от чудесния фестивал.
Във фестивала “Българска роза” в Казанлък взеха участие Калина Десподска, Николета Сачкова и Венелин Каленов. Николета и Венелин се завърнаха във Велинград завоювали две трети места.
Йорданка и Иван Казалиеви, ръководители на “Звънче”

 
SPA Hotel-Olympic

Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води