Велинград - online - Ученици спечелиха награда за стартираща компания 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ученици спечелиха награда за стартираща компания
Публикувано 2017-06-20 09:38:12 от Темпо

Ученици от учебната компания "NEW L.I.F.E." в СУ “В. Левски” Велинград взеха участие в тазгодишното състезание на Junior Achievement Bulgaria "Изгряващи звезди" във Варна. В него се включиха на 40 ученически и студентски компании от цяла България. Участниците бяха посрещнати в сградата на кметството на община Варна от зам.-кмета на града, изпълнителния директор на JA Bulgaria - Милена Стойчева и други официални членове на журито, които им дадоха насоки и съвети.
След това всички потеглиха към Камчия, където се проведе и същинската част от състезанието. Веднага след настаняването следваше представянето на презентациите на компаниите пред почетното жури, което безпристрастно оцени всяка една от тях. На следващия ден бе и изложението на щандовете, където участниците имаха възможността да представят продуктите си. Журито се раздели на групи и всяка от тях обстойно разгледа всеки щанд.
Учениците и студентите непоколебимо отговаряха на всеки един въпрос, който им бе зададен от оценяващите. А ние от учебна компания "NEW L.I.F.E." имахме възможността да представим продукта си пред по-широка аудитория и да разкажем за проблема, с който сме се захванали. След един дълъг и доста изморителен ден дойде време и за най-вълнуващата част - награждаването. Разбира се и ние не си тръгнахме с празни ръце. Наградата, която спечели компанията ни, бе от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. От името на агенцията регионалният представител за Североизточна България Николай Петканов връчи наградата „Стартираща компания с устойчив модел на развитие“ именно на нас. Гордеем се с това, което постигнахме и сме изключително благодарни на г-жа Людмила Рижук, която беше наш ментор и ни помагаше през цялото време. Ние гледаме оптимистично към бъдещето и се надяваме, че ще успеем да завършим това, което започнахме.
Виктория Джонева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай