Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.06.17 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.06.17
Публикувано 2017-06-20 09:47:20 от Темпо

ЯЗОВИР На 21 юни 2017 г. в голямата зала на Община Велинград ще се проведе обществено обсъждане за изграждането на бъдещия язовир “Яденица”. Жителите на общината ще могат да изразят своите становища по въпроса, като началото на общественото обсъждане е в 10.30 часа.


УЧИЛИЩЕ Със заповед на министъра на образованието Красимир Вълчев от 6 юли 2017 г. Основното училище “Васил Левски” в село Кръстава се преобразува в обединено и в него ще се обучават ученици до десети клас включително. Министерската заповед е на база решение на Общински съвет - Велинград и становище на експертна комисия към МОН. Заповедта подлежи на обжалване в 14-дневен срок.

ДЕКЛАРАЦИИ Сметната палата обяви имотните декларации на лицата, заемащи висши държавни длъжности за 2016 г. Цялото ръководство на Община Велинград - кметът К. Коев, зам.-кметовете Св. Томова и Ат. Палигоров и председателят на Общинския съвет Б. Мандраджиев са подали не декларации, а уведомления, според които през 2016 г. не са настъпили промени в имотното им състояние.

ДЕЦА На 14 юни бе обявен проект на Общинската програма за закрила на детето за 2017 г. и в момента тече срокът за мнения и предложения. На същата дата Комисията за закрила на детето към Община Велинград прие Правилник за реда и организацията на своята работа.

МИКРОБУС Община Велинград ще закупи специализиран микробус за Центъра за настаняване от семеен тип на деца и младежи с увреждания. Според обявената обществена поръчка бусът трябва да бъде с 8+1 места, място за инвалидна количка и хидравлична платформа за хора с увреждания. Обявената прогнозна стойност е 16 666 лева. Публичното състезание е насрочено за 4 юли 2017 г.

ПОЖАРИ Областният управител Стефан Мирев свика заседание на Областния щаб за защита при бедствия и аварии, на което е направен анализ на пожарите през летния сезон на 2016 г. На територията на община Велинград през лятото на 2016 г. са горели 51 пожара, със 7 повече от 2015 г. В Ракитово броят им за последните 2 години се запазва - 18, а в община Сърница през 2016 г. не е имало нито един летен пожар. Областният щаб е набелязал превантивни мерки за новия летен сезон.

ТЕАТЪР Столичната театрална трупа “Искри и сезони” ще представи във Велинград комедията “Женско царство” на Ст. Л. Костов. В представлението на 21 юни в салона на Народно читалище “Васил Левски-11904” ще видим известните актриси Искра Радева, Мария Статулова и др.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България